keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kuvia messutunnelmista

Messutunnelmia kuvina lopultakin. Alanyassa, rakennuttajan toimistossa istuu eräs tsetseeninainen, joka vaikutti valtavan paljon messujen varusteluun. Koska hänen asenteensa messuista voidaan luonnehria sanoin vakavamielinen, musta puku myös naisille, ei tarvita muuta rekvisiittaa kuin flyerit, niin päätimme ottaa kuvasarjan joka kertoo messuista hänelle jotain ihan muuta, ihan oppimismielessä. Näillä messuilla ei ollut tylsää eikä väritöntä. Erityiskiitos Pykeijän ystäville iloisesta naapuruudesta :)). Meillä oli hauskaa, ja sen lisäksi tehtiin myös tulosta niin että toimeksiantajaakin hymyilyttää.
2 kommenttia:

 1. Hei Johanna !

  Oli mukava nähdä sinut Matkamessuilla ja vaihtaa muutama sananen ennenkuin messuilta kotia lähdin.
  Yhtä hymyilevä olit kuin profiilikuvassasi vaikkakin työtunteja Sinulla ja Työkaverillasi olikin jo takana aikamoinen siinävaiheessa kun näimme.
  Toivotan Sinulle ja Perheellesi kaikkea ihanaa ja voimaannuttavaa tähän vuoteen, tulkoon toiveet todeksi ja unelmat saakoon siivet :)
  Terveisin Nita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Nita :) oli iloinen yllätys kun tulit juttusille. Messut on itse asiassa mukava tapa tehdä töitä. Nautin tuollaisesta työnteosta ja voisin tehdä sitä joka viikko. Ja tosi iso osa ja merkitys oli työparilla ja naapurustolla, jotka edesauttoivat nauravaa ilmapiiriä. Toivotaasn että tämä vuosi ja lähikuukaudet ovat "onnistuneita". Unelmia on edelleen ja uusia tulee, ehkäpä joku niistä toteutuukin. Onnellista ja elämyksellistä vuotta myös sinulle ja perheellesi :))

   Poista

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.