tiistai 27. tammikuuta 2015

Musiikki vie tunnelmaan

Aitoa turkkilaista musiikkia kahden tunnin koosteena olkaa hyvä :)
Tuo ensimmäinen kooste on rauhallista, rauhoittavaa ja vahvcaa tunnelmaa luovaa. saatoin aivan kuvitella istuvani Muzzi Baarissa syömässä grillikanaa ja rentoutumassa päivän päätteeksi.
Lähteenä Youtube ja Tekijänä Arm Istanbul

Karışık Türküler 2014 Hepsi Özenle Seçilmiş (Arm İstanbul) 

samalta tekijältä toinen kooste

Halk Türküleri (Türk Halk Müziği) 2014 (Arm İstanbul)

  
ja tässä kolmen tunnin kooste Serbülent Öztürkiltä (Youtubesta). Video on myös kiehtovaa katseltavaa ainakin kukkien ystäville.

karma türküler - 51 türkü bir albümde - 2014-best of Türkısh folk muzic

 Musiikkien, videoiden ja kuvien oikeudet ovat niillä joille ne kuuluvat, eivät minulla. Minä vain esittelen julkisesti julkaistut musiikkikoosteet.

Suomessa on Suomi- Turkki Kulttuuriseura ry. , jonka tehtävänä on mm. tehdä turkkilaista kulttuuria tunnetuksi. Musiikki, tanssi ja muut taiteen lajit saavat yhdistyksen kautta mahdollisuuksia, ja yhdistykseen kannattaa tutustua. Yhdistyksen osoite on suomi-turkki.fi, mutta minulla nousi korkea virushälytys kun menin sivuille. Yhdistys on ok ja heillä on hyvää toimintaa, mutta hälytyksen vuoksi en linkittänyt sivuille suoraa linkkiä. Yhdistykseen kannattaa silti tutustua.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.