sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Huvia ja viihdykettä

kuva: Alanya Belediyesi Tiyatro Bir Sehnaz Oyun
Siinä vaiheessa kun turkin kielestä on hallinnassa hieman enemmän kuin alkeet, alkaa ehkä kiinnostaa myös turkkilainen teatteritaide, musikkaalit ja tanssishowt. Alanyan kaupungin teatteri on vireä ja aikaansa seuraava, ja näyttämölle voi ilmestyä lähes mitä tahansa viihteen elementtejä. Tässä viereisessä kuvassa näkyy uuden projektin tuotoksia, eli kuva on musikaalista nimellä Bir Şehnaz Oyun. Perinteisempää teatteria edustaa tällä hetkellä teos nimeltä İyi geceler Anne.
kuva: Alanya Belediyesi Tiyatrosu

Lippuja kaupunginteatterin esityksiin voi ostaa mybilet.comin kautta, ja suora pääsy sinne löytyy mm tämän linkin takaa.

Alanyan Kulttuuritalo löytyy Arkeologisen Museon vierestä, osoitteesta  Saray Mahallesi, İsmet Hilmi Balcı Caddesi No:4 , 07400 Alanya

ja puhelinnumero Kulttuuritalolle on Turkista soitettaessa 0 (242) 513 21 33. En löytänyt heille ihan omia nettisivuja vaikka kuinka niitä etsin. Sen sijaan kaupungin sivujen alta löytyi tällaiset kulttuuritaloa ja sen tiloja esittelevät sivut alanya.bel.tr/S/85/Alanya-Kultur-Merkezi
Löytyi myös Antalyan alueen teatterin sivusto, jossa on Alanyankin tiedot... www.abt.gov.tr/

Alanya 07/2014
Viereisessä kuvassa, tuon ison puun takana, on museo ja sen museon takana on kulttuuritalo. Kuva on otettu Damlatakselta, siitä isosta risteyksestä josta pääsee puiston kautta rantaan ja tippukiviluolille, josta pääsee ylös Kalelle ja Damlataksen shoppailukatua pitkin satamaan. Ja josta pääsee Kleopatrarantaa pitkin kävelemään, joko konkreettisesti rannalla, puistoissa tai kävelyteillä. Ja sitten on se yksi tie joka lähtee tuosta risteyksestä kohti Atatürk katua. Se on juuri se tie jonka varrella sekä museon että kulttuuritalon sisäänkäynti on. alakuvassa samasta paikasta kuvattuna, mutta ihan vastakkaiseen suuntaan.

Alanya 7/2014Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.