maanantai 5. lokakuuta 2015

Alanyan jäähalli IcePark

Päivä on mennyt shoppailemassa hyvässä seurassa. Tuli samalla tutustuttua Alanyan ensimmäiseen jäähalliin. Odotin jäähallia Suomen mittakaavassa, ja luulin että se mihin menimme on vasta sisäänkäynti tai eteisaula, mutta se olikin koko jäähalli, minikokoinen sellainen :)). IcePark on 340 m2 luistelujää. Ihana että on tuo, se on hyvä alku.
En tiedä millaisia luistimia Suomessa vuokrataan, mutta nuo näytti ikään kuin isokokoisilta pikkulasten alkeiskurssi luistimilta. Ne  voi olla kuitenkin paremmat kuin mitä ulkonaisesti näyttää. Ja aloin jopa miettiä perinteisten suomalaisten luistinten tuontia itselleni tänne... Tosin ne on jo annettu pois,  mutta kaupastahan niitä saa. Ja jos jollain on ylimääräiset niin saa kaupata niitä minulle. Koko on 38-39 luistinten mallista riippuen.
Liitän tuohon loppuun vielä heidän hinnastonsa, joka vaikutti hyvältä ja kohtuulliselta. Halli näkyi olevan kaupungin ylläpitämä, ainakin kylttien perusteella. Se löytyy Obasta Alanyum ja Metro-tukun välistä, mutta toiselta puolen isoa tietä eli kadun rannan puolella. Kyltti on tiettyyn suuntaan näkyvä, niin kuin Hallikin, kunhan sen ensin tunnistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.