torstai 18. helmikuuta 2016

Hengitys toimii taas

"Huoli on mielen läpi kiemurteleva kapea puronen. Jos sitä ruokitaan, se uurtaa uoman, johon kaikki muut ajatukset valuvat.  - A. C. Roche"

Tuo sama pätee niin edellisen tekstin teemaan kuin koko elämänasenteeseenkin.

Itse olen edelleen yksityishoitajana, tosin minut ja potilas siirrettiin toiseen osoitteeseen kovien allergisten reaktioiden vuoksi. Vähänkö oli aamulla vaikea saada hoitotoimet tehtyä, kun itsellä ei tullut ääntä kuin pieni pihaus kurkunpään turpoamisen vuoksi. Onneksi tilanne on ohi ja toipuminen etenee. Kyllä minä niin paljon kaipaan Turkkiin, hengityksenkin puolesta. Olen siellä saanut päästä pitkiä aikoja tosi helpolla Suomen oleskelun astmaoiremääriin verrattuna. Ilmasto siellä on astmaatikon iloksi niin erilainen, hyvällä tavalla erilainen.

Tänään en juurikaan ehtinyt uutisia katsella, en Alanyasta enkä Suomesta. Päivä oli työntäyteinen kellon ympäri. Yritänpä huomenna perehtyä Turkin uutisiin ja Alanyan kuulumisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.