maanantai 1. helmikuuta 2016

Kevät on tullut, ja minä jatkan matkaa

kuva: energiakeskus.com
Kiva, kun Turkista ystävät kertovat montako päivää on jäljellä vielä ennen kuin palaan. Olin yllättynyt, että he olivat edes laskeneet. Osa heistä on vilpittömästi huolissaan siitä, kuinka selviän kylmyydessä ja auringottomassa ympäristössä. Tarvinnee laittaa tänään aurinkoisia kuvia maisemista, sillä ainakin Savossa paistaa nyt aurinko. Ystävät ovat kyllä ihana asia. Onneksi on sellaisia ihmisiä molemmissa maissa.

Nämä elämäänsä rakastavat ihmiset tekevät toisin -artikkeli hidastaelamaa.fi-sivustolta on hyvää luettavaa jokaiselle omasta elämästään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle. 

Ja pieni haaste ;)
Alanyaan hyvin julkiselle ja vilkkaalle paikalle on tulossa lokakuun alussa noin 100 hengen Flash Mop. Oletko mukana? Osallistumishalukkaat voivat laittaa minulle sähköpostia, siis vaikka tuon sivulla olevan lomakkeen kautta, niin kerron biisin ja askeleet. Tosin biisi ja askeleet julkaistaan vasta neljä viikkoa ennen tapahtumaa, mutta Flash Mop -postituslistalle pääsee jo. Mukana on jo noin 50 eläkeikäistä ja kymmenkunta 30-40 vuotiasta, jotka tulevat Suomesta ko ajankohtana Alanyaan. Lapsetkin voivat osallistua vanhempiensa mukana, sillä koreografia ei ole vaikea.

Kuva: Werner Music G
Jari Sillanpään biisi Malagaan on muistoja ja toivoakin herättävä, ja ainahan tuon Malagan voi korvata Alanyalla :)) . Tuo ei nyt liity mitenkään Flash Mopiin, mutta on sopiva biisi tähän väliin.

PAri päivää sitten, eräissä juhlissa, törmäsin banaanilta maistuviin lettuihin. Tein itse tänään koeversion, ja kerron nyt ohjeen ja sovelluksemme. Alkuperäisessä taikinassa oli 4 banaania + 2 omenaa soseutettuna, 4 kananmunaa ja hunajaa. Itse en laittanut hunajaa lainkaan, koska oli makeita banaaneja, ja lisäsin kaurahiutaleita, jolloin taikinasta tuli paksumpaa ja helpommin käsiteltävää. Nam. Ja ovat siis gluteenittomia alunperin.

Turkey Alanya 2015 video erään miehen kuvaamana. N. 10 min

Alanya Impressionen (Andi-TV 29) n.15 min.


Koskapa en ole vielä Alanyassa, niin paljon ei ole sieltä juuri nyt kerrottavaa. Siksi laitoin tuohon pari itselleni uutta videota, joita katsoessa iski armoton koti-ikävä. On siis aika käväistä ulkona kuvaamassa muutamia aurinkoisia talvikuvia, ja sitten illaksi ryhmän kanssa salsaamaan, tällä kertaa opettajan roolista käsin. Kevättä on ilmassa joka tapauksessa, ja nautitaan siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.