tiistai 9. helmikuuta 2016

Pitkästä aikaa

kuva: Alanya Belediyesi
Pari uutista Alanyasta ensi. Huomenna on pitkä vesikatko todellisuutta. Runkoputken uusimisen vuoksi vesikatkos kestää ennakkotietojen mukaan noin 36 tuntia. Kannattaa siis jemmata ainakin sen verran vettä, että saa vessan huuhdeltua ja kädet pestyä. Hienoa, että putkistoa parannetaan.

15.2.-20.4.2016 välisenä aikana etsitään sekä Alanyan kauneinta ja parasta puutarhaa että parveketta.  Kilpailuun voi osallistua maksutta, ja Puisto- ja pihaosastolle kaupungintalolle voi ilmoittautua kyseisenä aikana. 2.-5.5.2016 moniammatillinen jury katsastaa ilmoittautuneiden pihat ja parvekkeet. Palkinnot ovat 2.000 TL, 1.500 TL ja 1.000 TL.

Kuume hidastaa nyt oleellisesti minun jaksamistani, ja jostain syystä myös ruoka pyrkii pihalle. Joten tämä riittää tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.