perjantai 5. helmikuuta 2016

Sielujen sinfoniaa

Salsat on tältä päivältä salsattu ja kehossa tuntuu hyvältä. Kannattaa tanssia :)). 72
kuva: Alanya Belediyesi, Alanyan hyvä uimahalli :))
tanssijaa oli paikalla salsatunnilla, ja ehdin silti toteuttaa ne harjoitteet ja palautteenannon, mitkä halusinkin. Ryhmä oli aivan ihana. Toivottavasti he jatkavat salsan tanssimista tämänkin jälkeenkin. Jo tuon kurssin aikana kurkisteli ikkunasta sisälle aivan upea auringonpaiste. Ollaan siinä vaiheessa helmikuuta, että täälläkin alkaa olla hienoja aurinkoisia päiviä, sellaisia, jotka kutsuvat ulkoilemaan. Samalla reissulla tänään eteni myös Alanyan tanssiloman asiat. Joskus kannattaa itsekin katsella silmät auki asioita, ja kysellä ja ihmetellä. Silloin tällöin jostakin aina putkahtaa joitakin hyvin mielenkiintoisia tarjouksia ja mahdollisuuksia. Tänään oli juuri sellainen riemunkiljahduksellinen päivä. Sanotaan tässä näin ennakkoon vain sen verran, että tapahtuman järjestäjän näkökulmasta saimme juuri sen mitä halusimme. Juhuu! Kakkukahvien paikka on juuri nyt.


Tuolla eräässä kaupungissa täyttyi automme naisenergiasta. Viisi tanssijanaista samassa henkilöautossa. Heistä neljä on hyvin voimakastahtoisia ja yksi kiltti ja puolihiljainen. Kiltti ja hiljainen jäi matkalla pois, omaan kotiinsa, ja neljä voimakastahtoista ja kovin puheliasta naista jatkoivat kaikki samaan osoitteeseen. Mietin pari tuntia autosta ulos pääsyn jälkeen, että mihin pyörremyrskyyn olen joutunut; puhemyrskyyn ja energiamyrskyyn. Vaihteeksi näinkin päin. Saatoin olla ensimmäinen, joka pakitti takavasemmalle (tietokoneen luo) hakemaan pientä rauhallista hetkeä. 
Buena Vista Social Club El Cuarto de Tula
Buena Vista Social Club Chan Chan
Tuosta ensimmäisestä linkistä aukeaa Youtubeen salsabiisi upean, vanhan Kuubalaisen muusikkoryhmän tulkitsemana. Toinen biisi rauhallista rumbamaista musiikkia. Musiikkien ja videoiden oIkeudet ovat niillä joille ne kuuluvat, eivät minulla.

Palataan asiaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.