torstai 4. helmikuuta 2016

Uutta päin

Yllätin tänään itseni katselemasta Alanyan tämän hetkistä vuokra-asuntotarjontaa. Tarjolla oli yllättävän monta hyvin mielenkiintoista asuntoa. Oli siellä yksi sellainenkin, jota katselin jo marraskuussa, mutta jonka ilmoitusta en onnistunut löytämään toista kertaa. Oli kotoisa olo katsella ilmoituksia ja maisemia, vaikka omalta osaltani on liian aikaista. Kun asuntoilmoituksen näkee, on parasta olla valmis lähtemään heti katsomaan asuntoa ja tutustumaan vuokranantajaan sekä häntä edustavaan välittäjään. Lisäksi takuuvuokra, välittäjän palkkio ja ensimmäinen vuokra on oltava mukana heti, jos aikoo saada haaveilemansa asunnon.

Koko päivä on mennyt kuitenkin paljon rennommissa merkeissä. Hiuksia ja ulkonäköä on uudistettu ja  nuorennettu ihan kunnolla. Nyt on hyvä fiilis ja ihan sellainen olo, että kevät on todellakin tulossa. Ei puutu kuin lämpötilojen nousu ja pirtsakampi aurinko. Järjestelykysymys...

Tässä kohden sanon hyvää yötä. Aamulla on aikainen herätys ja salsan opetus megakokoiselle ryhmälle. Yleensä en ohjaa 83 henkilöä vapaaehtoisesti yhdessä ryhmässä, sillä opetustapaani kuuluu henkilökohtainen ohjaus, ja noin isossa ryhmässä se ei ole mahdollista. Ryhmä on ystäväni opetusryhmä, ja käyn siellä vapaaehtoisesti auttamassa häntä, ja siksi otan tuon ryhmäkoon haasteena ja oppimisen paikkana. Onhan tuo parituntinen itselle ainutlaatuinen oppimiskokemus ja mahdollisuus kehittyä isojen ryhmien ohjaajana. Isommille ryhmille olen esiintynyt ja puhunut, mutta tavoitteellinen opettaminen henkilökohtainen kohtaaminen ja oppimisen ilo säilyttäen onkin hieman haasteellisempaa. Ei ole elämä ainakaan tylsää ja tapahtumatonta. Nautin itseni haastamisesta ja ennen kaikkea tanssinopettajan työstä, ihmisistä ja hyvästä musiikista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.