torstai 11. helmikuuta 2016

Videosta iloa

Tässä ihan ensimmäiseksi puolen tunnin mittainen video Alanyasta, turkkilaisen tv-kanavan
kuva: moonlight hotel alanya com
tuottamana. Videoon on mahdutettu uskomattoman paljon erilaisia vierailukohteita, myös maksullisia ja sellaisia, joihin turiti harvemmin menee tai pääsee viikon lomansa aikana tutustumaan. Videolla esitellään sisältä päin myös erästä entisöityä Ottomaaniaikaista taloa. Kannattaa katsoa. Hayat Gezince Güzel - Alanya CNN Türk


Kristittyjen paaston aika alkoi eilen, tai tänään, vaikkei moni kristitty sitä noudatakaan, hyvä jos edes tietää sen olemassaolosta. Toki on niitäkin, jotka paastoavat. Kyse ei kuitenkaan ole Sellaisesta paastosta vaan ainoastaan keventämisestä, jos olen oikein ymmärtänyt. Paaston aikana on tarkoitus keskittyä olennaiseen, ja laskeutua vähitellen pääsiäiseen. Tarkoitusperiltään tämä paastonaika on samanlainen kuin muslimeilla, tosin kaupallisempi ja maallistuneempi. Jos olet kristitty, niin paastoatko sinä? Miten? No, Suomessa vallalla oleva evankelis-luterilaisuuskin on aika pieni ja erilainen sivuhaara kristinuskon isossa puussa. Se korostuu turkkilaisten kysellessä suomalaisten kristillisistä tavoista, ja esittäessä omia katoliseen kirkkoon ja amerikkalaisiin uskonsuuntiin liittyviä näkemyksiään.

kuva tourist detinations com
Huomenna on jälleen pienen matkustuksen vuoro, ja maisemat vaihtuvat vähäksi aikaa. En tiedä mitä loppuajan teen, sillä nyt ei ole ainakaan töitä tiedossa, ellei jotain kuitenkin jostain tule vastaan. On hyvää aikaa opiskella lisää turkkia, sillä Suomi on nyt nähty. Poistin tästä perästä useita lauseita ja moneen kertaan. Teki mieleni sanoa paljon sellaista, mitä ajatuksissa liikkuu, mutta lienee parempi etten sano. Olen ollut kohtuullisen kärttyisellä tuulella jo pari päivää, ja se kuultaa taatusti teksteistä ulos. Yritän taas purkaa stressin pois, ja palata aiempaan mielenrauhaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.