maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kohta lähtee

Aamulla olisin saanut nukkua pitkään. Ehkä elimistö ei halunnut levätä, sillä heräsin 5:30 jonkun auton ääneen... Ja saman tien tuli mieleen poika ja hänen projektinsa, ja mielikuvitus lähti työstämään asiaa saman tien, varhaisesta ajankohdasta huolimatta. Tässä vaiheessa iltaa alkaa jo väsyttää. Päivällä sain juostua kaikki tarpeelliset juoksut kaupungilla. Sen jälkeen oli taas vuorossa oman muuttokuorman tiivistämistä. Eli osa kierrätykseen ja roskiin, osa matkalaukkuihin.

Tällä kertaa lähtee mukaan myös ylimääräinen laukku, josta lentoyhtiö pyytää 10 € / kg. Lentoliput sain niin halvalla, että nyt maksan ihan mielelläni satasen lisälaukun sisällön saamisesta Alanyaan. Ihan vaan hiukan arveluttaa se, kuinka saan kaikki laukut kotiin siitä, minne 724 kuljetus minut jättää. Kaikki nuo kuljetuspalvelut ovat kieltäytyneet ajamasta ylös Kale-kukkulalle. Ja aamuyöllä ei välttämättä ole takseja. Varmaa on vain se, että en todellakaan raahaa laukkuvuorta montaakaan metriä. No, myöhemmin näen miten kotiinpaluu sujuu, kaatosateessa ja kylmässä. Ja näen myös sen, että onko asunnossa kaikki ok.

Lapsista eroaminen on tuskallisinta tässä matkustamisen riemussa. Onneksi molemmat ovat jo aikuisia, ja tietävät mitä tahtovat tai mitä eivät tahdo. Joten ehkä on hyväkin että olen taas hetken sen verran kauempana, että en puutu heidän elämäänsä koko ajan.

Huomenna on naistenpäivä, ja muistetaan nauttia naiseudestamme, ja muistaa meille tärkeitä naisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.