torstai 3. maaliskuuta 2016

Live-kuvaa Alanyasta

kuva: Kvittenin kukat, Alanyai sevenler, fb
Kvittenin kukat aukeavat, ja se on Alanyassa varma kesän merkki, kuulemma. Oma kevät on tilapäisesti hukassa, löytynee ensi viikolla.

Perinteisesti sairaana lennolle, kun Suomesta päin lähden? Niinköhän käy nytkin... poskionteloiden tulehdus ja keuhkoputkien tulehdus on sopivasti sillä mallilla, että melkein pitäisi itse mennä lääkäriin, melkein. Jääräpäisesti päätän, että ne paranevat kyllä ilmastonvaihdoksella ja ympäristön vaihdoksella, niin että kestä elimistö vielä muutama päivä, please. Näin olen ennenkin ajatellut, ja joskus se onnistuu, joskus ei. Tällä kertaa olen päättänyt onnistua. Tahdonvoimastahan moni asia on kiinni, eikö vain ;) .

kuvan lähde: HymyHuulet -sivu Facebookissa
Alan olla melkolailla väsynyt ja ärhäkkä, ja kun ne lisätään muutenkin "mukavaan" persoonaani, niin hyvä yhdistelmähän siitä tulee. Ja tulee samalla mieleen eteläpohjalaisen morsiamen sanat tuoreelle aviomiehelleen: "Hyvin me pärjätähän, teet vaan niin kun minä sanon".

Autokuume on valtava, onneksi auton osto ei kuulu millään tavalla omiin Alanyan suunnitelmiin ainakaan pariin vuoteen. Nyt kun on taas tullut ajeltua työnantajan Audilla harva se päivä pitkin Ylä-Savolaisia talvisia teitä, niin hyvältähän tuokin liikkumismuoto tuntuu, heh. Ainoa suunnitelmissa oleva autoihin liittyvä ajatus Alanyassa nyt on se, että alan käyttää entistä enemmän vuokra-autoja, ja saan sitä kautta hieman laajennettua liikkumisreviiriäni. Vuoristo kutsuu, ja pienet maaseutukylät. Niihin aion tehdä jo maalis-huhtikuulla, työlupaa ja muita papereita odotellessa, edes kaksi tutustumis- ja kuvausreissua.

Muistathan, että Alanyan kaupungin sivuilla on linkki neljään, kaupungilla sijaitsevaan kameraan. Näitä kameroita voit katsella oman kännykän tai tietokoneen kautta. Kameroista näkyy reaaliaikaista kuvaa eri puolilta kaupunkia. Tässä linkki kaupungin sivuille kameravalikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.