tiistai 12. huhtikuuta 2016

Suomessa räjähdys, autopommi?

No nyt on sitten Suomessakin räjähtänyt autopommi, onneksi niin tyhjällä alueella Hartolassa, ettei kukaan tiettävästi kuollut. Niille, jotka paniikissa pelkäävät Suomeen nähden ulkomaita, totean, ettei Suomi sen kummempi ole. Samalla tavalla sielläkin on turvallisuusuhkia, paitsi jos pistää silmät kiinni, pään pensaaseen, ja kuvittelee, että kaikki on niin kuin ennenkin. Jos entinen tapa on edelleen vallalla, niin poliisin ja median myöhempien uutisointien mukaan tuosta tulee kuitenkin joku harmiton, tekninen vika, kun vastaava talahtuma ulkomailta ja etenkin Turkista uutisoidaan aina terrori-iskuksi. Omaa puolta hyssytellään, piilotellaan ja lakaistaan maton alle, vierasta paisutellaan, korostetaan ja sillä pelotellaan. Kannattaa avata silmät ja ottaa omat aivot käyttöön.

 Turkissa olevilla ei ole täällä mitään hätää, sen kummemmin kuin siellä Suomessakaan. Otetaan pää pois pensaasta, tehdään hyvän edistämiseksi mitä voidaan ja Eletään ihmisiksi.

lisätty myöhemmin:
Niinhän se uutisoitiin hyssytellen uudelleen, eli vaikka auto räjähti, niin itse asiassa siellä ei ollut mitään räjähdystä, ei mitään pelättävää, eikä siis oikeasti yhtään mitään. Samaa tapahtumaa Suomeen nähden ulkomailla kutsutaan autopommiksi, joka on pelottava, vaarallinen, uhka ja ties mitä. Suomessa sitä ei tapahtunut, eikä se ole mitään, hys hys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.