tiistai 19. huhtikuuta 2016

Täysikuu lähestyy

Niskat kaipaavat joko aktiivista kuntoilua tai hierontaa runsaan tietokoneella istumisen sijasta. Tämän päivän ainoa kuntoiluksi laskettava oli 6 kg hedelmäpussien kanssa Kalelle kiipeäminen. Tutut taksimiehet virnuilivat Kalen juurella, että siinä se taas kuntoilee, kun näkivät minun kantavan painavia pusseja molemmissa käsissä. Ei tarvinnut palella, ei, vaikka päällä oli vain yksi ohut T-paita. Nyt oli taas kunnolla lämmintä, sellaista ihan kesän tuntuista. Tuo viereinen kuva on yhdestä sellaisesta hamamista, joiden hierojat ovat oikeita ammattilaisia, taitavia pitkän uran tehneitä persoonallisuuksia. Tiedän, että työergonomiasta ei voi tässä koneella istuessa edes puhua, sillä istun sohvalla, kissa sylissä, pieni ja matala apupöytä on läppärin alustana ja kurottelen sinne liian kauas ja huonossa asennossa. Olen juuri nyt kai niin laiska, etten saa itseäni rannan kuntoilulaitteille asti aamuisin. Iltaisin siellä on ruuhkaa ja päivälle voisin keksiä muita hyviä tekosyitä... Monipuolisempi treenaus olisi parasta aloittaa, tiedän, mutta...

Tänään osui silmiini turkkilaisiin palveluihin liittyvä, suomalaistaustaisen kirjoittama ja monen jakama nettikirjoitus. Siinä kerrottiin palvelusta X tyyliin, että "me kuulumme liittoon ja olemme siksi lähestulkoon ainoa luotettava toimija täällä". Juu-u. Liittoon kuulutaan ja ei kuuluta, muttei se takaa mitään luotettavuudesta. Se takaa ainoastaan sen, että kuuluu liittoon ja on jollain lailla valvottu palveluntuottaja. Se teksit meni kuitenkin niin pitkälle, että syyllisti ja haukkui kaikki muut palveluntuottajat maan rakoon, ja loi uhkakuvia siitä, että jos käytät muita palveluntuottajia, niin edes vakuutuksesikaan ei välttämättä korvaa. Moni ensikertalainen, Turkkia tuntematon ja muutenkin mieleltään herkkä, tai manipulointiin tottumaton saattaa oikeasti uskoa tuohon tekstiin. On ihan sama mitä valvontaa jonkin liiton taholta on, jos on, sillä se, joka haluaa jollain osa-alueella huijata myös huijaa. Nähtiinhän tuo eurooppalaisessa korruptiotutkimuksessakin juuri. Suomenkin osalta tulokset olivat varsin noloa luettavaa. Liian moni hyväksyi lahjonnan, ja oli valmis muuttamaan lausuntoja tai toimintoja sen mukaan. Niin se vaan menee joka kansakunnassa, että ahneet tekevät rahasta mitä vaan, ihan sama mistä instanssista on kyse. Kaikkea ei voi valvoa eikä sanktioida. Johonkin on vaan luotettava, ja silloin kannattaa taas käyttää omia aivoja, intuitiota ja tervettä järkeä. 
Tiikeri-pentu alkaa jo olla isohko, nojatuoli käy pieneksi.

Kuvasta näkyy, että lämmintä on jo ihan tarpeeksi, jopa tuolla hyvin lämpöhakuisellakin otuksella, joka muuten edelleen etsii uutta omistajaa.

Onko täysikuun lähestyminen, ja ties mitkä astrologiset kuviot nyt vaikuttavatkaan, mutta ihmissuhderintamilla taas sattuu ja tapahtuu. Yksi jos toinenkin on herännyt talviunilta, ja moni eurooppalais-turkkilainen nuoripari liikkuu rakastuneen näköisenä Alanyan katuja pitkin. Ehkäpä aiemmin en vaan ole niin paljon kiinnittänyt heihin huomiota, mutta nyt näitä pareja näyttää jostain syystä olevan liikkeellä paljon. Kiva, että ihmiset löytävät kanssakulkijoita, haaveittensa jakajia, elämänkumppaneita ja mitä sitten ikinä etsivätkään. Kevättä on ilmassa, ja kesääkin.

Nyt luovutan unelle, ja poistun koneelta. Ihan sama paljonko kello on, nukun kun kerran alkaa siltä tuntua. Edes ajatus ei juokse enää kovinkaan kirkkaana. Aamulla herään kuitenkin kuuden ja seitsemän välillä, joka aamu, ihan vaan siksi, että aurinko paistaa ikkunasta suoraan kasvoille. Huonomminkin voisi olla :))

Nauttikaahan elämästänne ja sen ainutkertaisista hetkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.