tiistai 12. heinäkuuta 2016

Luonnollisesti

Alanya Organic House
Kaskaiden laulu ja imaamin rukouskutsu kuuluvat päällimmäisinä. Allasbaarin discomökä hiljeni rukouskutsun ansiosta hetkeksi, onneksi. Tuo meteli on ollut uuvuttavaa, mutta nyt sille näkyy päätös. Uusi asunto on loppusiivousta vaille valmis, avaimet ovat minulla ja sopimukset ovat ok. Joten lähden tämän kirjoittamisen jälkeen siis siivoamaan asuntoa ja nauttimaan rauhasta samalla kun täällä jytke ja pauke jatkuu. Katoin tänään kaksi muutakin asuntoa ja sain yhdestä kuvat. Se, mistä sain kuvat, tuli liian myöhään... se viesti jos olisi tullut aiemmin, niin asuisin Kleopatrarannan tuntumassa, mutta ehdin juuri ennen viestin tuloa allekirjoittaa nimeni uusiin papereihin. Tämä on monilta osin parempi, mutta ei ole Kleopatrarannalla :)) . No, kaikkea ei voi saada, vieläkään.

Puhelinasiasta vain sen verran, että asia etenee rintamalla suomalainen myyjätaho - kuluttaja-asiamies - tulli, ja mikäli myyjätahon kanssa ei päästä yhteisymmärrykseen
Alanya Organic House
virheen korjaamisesta tai kaupan purusta, niin mukaan tulee myös tutkintapyynnön teko. Myyjällä on nyt kaksi viikkoa aikaa toimia. Myyjä oli nopea, reagoi muutaman tunnin kuluessa reklamaatioon, ilmoittamalla, ettei usko asiaa todeksi, mutta on valmis tutkimaan asiaa, jos saa jotain kirjallista faktaa, kuvaruutukopioita ko kännykästä tms. Mitenkähän Turkissa saa kirjallista faktaa siitä, että ulkomaalainen ei saa täällä rekisteröityä puhelintaan, koska sama IMEI on toisella ulkomaalaisella -se jää nähtäväksi. On lähes ihme, jos saan sen kirjallisena. Vai oletko joskus tavannut turkkilaista asiakaspalvelutyöntekijää, joka rakastaa kirjallisen selvityksen laatimista , varsinkin kun se ei kuulu hänen toimenkuvaansa, ja koska pyytäjänä on ulkomaalainen?

Löysin Alanyan Cikcillissä sijaitsevan Luomutuotteita ja -aamiaistarjoilua myyvän kaupan. Tai no, minut vietiin sinne, vieläpä sen verran erikoisesta suunnasta tuotuna,
Alanya Organic House
että uudelleen samaan paikkaan löytäminen saattaa olla haasteellista. Joka tapauksessa marketissa oli hyvä valikoima. Vain tuoreet vihannekset, tuoreet hedelmät ja tuore liha tarvitsee ostaa muualta, esim. vieressä olevalta torialueelta markkinapäivänä. Moni muu asia löytyy kaupasta. Vaate- ja tekstiilitavaraa siellä ei nyt ollut, enkä tiedä onko tarkoitus tullakaan, mutta ruokapuolella valikoima oi parempi kuin uskalsin toivoakaan. HInnat olivat Luomu-hinnat, osa lähellä suomalaista tasoa.

Ne tuotteet, joita itselleni ostin, ovat kyllä hintansa arvoiset. Kaupassa kannattaa käydä. Heidän ostoskoriaan en edes tunnistanut, ennen kuin kauppiaan poika sen minulle toi, niin hyvin se sopi kaupan teemaan ja rekvisiittaan. Kauppa sijaitsi jossain 82 SaliPazarin takana, sillä hieman alemmalla tiellä. Jos menet ihan vihannestorialueen vierestä, niin menet ylemmällä tiellä... muutoin en osaa tätä selittää, kun en edes kunnolla hahmota kaupan sijaintia. Cikcilli on oma mystinen talo- ja katusekamelskansa, joka ei millään muotoa ole minulle
Alanya Organic House
mieluinen alue, ja siksi en sitä opi tuntemaankaan. Mutta kauppaan kannattaa mennä tutustumaan. Heillä on facebook-sivut nimellä Alanya Organic House, ja sivuilla on myös kartta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.