perjantai 19. elokuuta 2016

Timing, aikataulutusta

One friendly woman, ystävällinen nainen 08/2016
After this text I'll publish here only one text in a week, and others in other media. I thank and appreciate those who has been followers, some of you even 4,5 years, and many of you daily. Now my book project needs from me more daily writing hours, and two of them will be published 2017. And I'm going to tell about those books also in here, but now I need time for them, thank you.

Tämän viestin jälkeen kirjoitan tänne loppuvuoden ajan ainoastaan kerran viikossa, sillä kirjaprojektit vaativat minulta juuri nyt päivittäistä panostusta... koskapa tuli luvattua ja ahnehdittua kolmaskin projekti, jolla on tiukka aikataulu. Kaksi näistä kirjoista julkaistaan 2017. Ja aina kun joku niistä valmistuu, niin kerron siitä myös täällä.

Osa teistä blogin seuraajista on ollut mukana alkumetreiltä asti, sitkeimmät jo 4,5 vuotta. Olen äärettömän kiitollinen kannustavasta tuestanne, ja arvostan läsnäoloanne niin tällä foorumilla kuin elävässä elämässäkin. Yksi kirjoista ei tule olemaan suomenkielinen, mutta (Turkkilaisen) Miehen käyttöopas ja eräs toinen ovat kyllä ihan suomeksi, ja sillä minun aiemmalla tyylilläni kirjoitettuja. Tämä englanninkielinen jaksokin on ollut testi, jatkosta en osaa vielä varmaksi sanoa muuta, kuin että viikkopäivityksissä on myös suomeksi tapahtumia, ajatuksia ja asiaa auringon ja varjonkin puolelta.

Kiitos,
Johanna
Enkeleitä matkallesi, missä ikinä kuljetkin 08/2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.