maanantai 19. joulukuuta 2016

Hetkinen vielä

Kesken matkanteon kuvattu 17.12.2016
Pää tyhjä kuin taiteilijan valkoinen kangas ennen ensimmäistä siveltimenvetoa. Välillä kirjoitusideoita, tai siis aiheideoita on paljon enemmän kuin tarpeeksi, vaan nyt, lauantai-iltana, jolloin pakkaamisen odottaessa ja lentokenttäbussin saapumisen lähentyessä tätä kirjoitan, mitään järkevää ei tule mieleen.

Tämän viestin ilmestymisestä voi kuitenkin päätellä sen, että nautin olostani tuolla matkalla. Jos tilanne olisi toisin päin, niin olisin hakeutunut Girnellä asuvan tuttavan luo, ja todennäköisesti olisin päivittänyt tännekin jonkin asiaan kuuluvan tiannepäivityksen. Nyt kun sellaista ei ole kuulunut, niin voi olettaa, että kaikki on hyvin. Minulla ei ole aavistustakaan mihin aikaan tänään tai tänä yönä kotiudumme. Oletan kuitenkin, että näin on tarkoitus, sillä puhe oli vain kahdesta päivästä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.