sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Matkalla jossain

Olemme Pohjois-Kyproksella Girnen kaupungissa, jota myös Kyreniaksi kutsutaan, ja sovitusti ilman tietokonetta ja
lähde: ntvhava.com/konum/girne/15-gunluk-hava-tahmini
älypuhelimia, täysin irti netin maailmasta. Kamerasta en silti luopunut, ja se kulkee mukana joinakin päivän aikoina, ja juuri kuvien kautta kerron jotakin tästä matkasta sitten aikanaan, kun palaamme. Olen monta kertaa suunnitellut Kyprokselle lähtöä, mutta en ihan tällä tavoin 😍 . Kerrankin on joku, joka pystyy päättämään minun vahvan tahtoni yli, ja sanoo, että ensi yönä tulee lentokenttäkuljetus, aamulla aikaisin noustaan Antalyasta koneeseen, ja pieni laukku riittää. Ainoa, mikä tuossa yhtälössä hieman aiheutti harmaita hiuksia, oli tuo "pieni laukku". Kaiken muun otin ilolla vastaan.

Alanyaa mietivät, tai Alanyassa uutta kokemusta miettivät: tästä linkistä pääsee Alanyan kaupunginteatterin sivuille. Sieltä löytyy tällä hetkellä muutamia näytöksiä, ja vaikka turkinkieli ei olisi ihan viimeisen päälle hallussa, niin ei se mitään haittaa. Usko pois, teatterissa on myös universaalia kieltä, sanatonta ymmärrystä. Käypä kokeilemassa.

Ja Kyprosta miettiville... ei siellä sen lämpimämpi ole kuin Alanyassakaan, vaikka se oli ensimmäinen olettamukseni. Viereinen kuva kertoo Girnen sääennusteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.