sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Dim dim jar

 
Alanya 01.2017
Alanya 01.2017
Alanya 01.2017

Youtubessa YS Muzik Klip on jakanut alla olevan levyn, uutta turkkilaista musiikkia. Levy sopii hyvin käytettäväksi esim häätilaisuuksissa, sillä levyn sisältämät ovat perus-kansantansseja, sellaisia, joita monet vartavasten opettelevat ennen hääjuhliaan.
Hareketli Türküler (2016) Yeni Karışık Türküler 

Päivällä kroppa halusi liikuntaa, ja kävin juoksulenkillä parin sadekuuron välissä. Sade sinällään ei kastellut, vaan jalkakäytävillä ollut vesi, ja tieltä autojen ohi mennessä roiskunut vesi. Talojen suojassa oli hyvä juosta, mutta rantaosuudella tuli vuorilta hirmuisen kylmä viima. Viiman tulosuuntaan kun vilkaisin niin piti katsoa ihan kahteen kertaan; Obaan, lähirinteille tuli tänään lunta. Uutispalstalla oli taas infoa ,että Antalya - Konya -tie on suljettu runsaan lumen vuoksi. Eivät pääse vuoristolaiset helpolla tänä talvena. Tuttavien puheista en ole tajunnut, että aiemmat talvet olisivat olleet näin lumisia ja kylmiä, ja lehtitietojen mukaan tämä ei ole normaalin kaltainen talvi.

Eilen Kleopatrarannalla aaltoja kuvatessa naureskelin parille ravintolalle, kun niillä oli edelleen aurinkotuoleja siellä levällään. Henkilökunta kuitenkin sanoi, että edelleen on päivittäin ollut aurinkoa ottavia  turisteja 😲😨😆 oli vaikea uskoa, että joku oikeasti... mutta juu, kyllähän jotkut uivat avannossakin.

Kotona päivä on mennyt opiskellessa ja haaveillessa, juniorin kanssa keskustellessa ja vähän kotitöissäkin. Lähes siis lepopäivä, ja ihan onnistunut sellainen.

Ja päivän huumoripläjäys tässä Murat Cemcir & Ahmet Kural - Entarisi Dım Dım Yar
Musiikkien ja videoiden oikeudet ovat niillä, joille ne kuuluvat, eivät minulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.