lauantai 28. tammikuuta 2017

Miehistä, näin kevään kynnyksellä

Alanyan linnoituksesta noin viikko sitten
"Tykkäät varmasti kun näet minut, olen niin komea. Kaikki naiset tykkää minusta. Ota minut. Mennään naimisiin ja eletään kaikessa rauhassa. Valmistan sinulle aamiaista ja tuon joskus aamukahvinkin vuoteeseen. " On vanhanpojan itsetunto korkealla, siitä huolimatta, että pää on jo harmaa, fyysinen kunto pohjalukemissa ja Parasta Ennen päiväys umpeutunut jo jonkin aikaa sitten. Vaan kun mies kokee, että hän on taivaan lahja naissukupuolelle, vaikkei siis ikinä ole naimisiin asti päässytkään tai perhettä perustanut, niin mikäs siinä auttaa muu, kuin pidätellä sisuksissaan kaikki mieleen hersyvästi pullahtavat, enemmän tai vähemmän härnäävät kommentit. Asiallisia kommentteja tällä mielikuvituksella ja luonteenlaadulla ei voi odottaa ensimmäisenä; ne tulevat sitten jälkikäteen, jos tulevat. Näin jutteli eräs kauempaa idästä Alanyaan töihin tuleva vanhapoika minulle Facebookissa, vaikkemme siis koskaan ole kasvokkain kohdanneet, emmekä kovin paljoa edes jutelleet. Mietin ensin, että vaihdan Faceen taas vanhan mummon kasvokuvan, niin kuin eräänä ajanjaksona jo oli, ihan vaan turhanhöpöttäjien karkottamiseksi.

Tässä talven aikana olen oppinut uutta 60+ naisten ja 25v k-poikien suhteista. Näiden poikien, ja vähän vanhempienkin, idästä tulleiden keskuudessa opastetaan toinen toisiaan, että helpoin tapa selvitä talven yli kuluttamatta kesällä tienattua omaa rahaa, on hankkia loka-marraskuulla naisystävä, jolla on oma asunto täällä. Hänen kanssaan voi sitten lämpimässä täysihoidossa viettää kylmimmät talvikuukaudet. Keväällä, kun henkilökunta-asunnot taas aukeavat työpaikkojen aukeamisen myötä, niin suhde onkin jo sen verran kypsä ja karilleajovalmis, että siitä on hyvä ja helppo poistua kimpsuineen ja kampsuineen sinne asuntolaan, kavereiden keskelle. Siellä voi sitten kertoa talven kuulumiset ja katsoa kuka minkäkin vedon voitti (kaunein-rumin, vanhin-nuorin jne.), sekä tehdä uudet tavoitteet, uudet vedot vuodelle 2017, Barboy rules.

Naiset, Kaksikymppinen mies on niin kakara vielä, että jos miestä etsitte, niin kannattaisikohan aloittaa se valinta vasta
PAri päivää sitten pääsi sade yllättämään. KUva Metron kohdalta.
niistä, joiden ikä alkaa vähintään kolmosella... voisi olla muutamaa astetta paremmat mahdollisuudet jatkoa ajatellen. Ja jos mies on jo nelikymppinen, eikä ole koskaan ollut pitkässä parisuhteessa tai perheellinen, niin mieti, mikä älytön kouluttaminen siinä on, että sen saa oppimaan sen kaiken saman, mitä eronnut mies osaa jo. Ja toisekseen, jos se on jo 20 vuotta pelannut naisten kanssa, niin miten se nyt tuosta noin vaan osaa sen lopettaa? Ja miksi. Jos mies on 50 tai 60 v, niin suurin osa heistä näyttää joko pystyyn kuivaneelta tai possukalta vaarilta, joten jos saat nuoremman, niin ehkä se kuitenkin on houkuttelevampi vaihtoehto. Niin, ja miehet lähes poikkeuksetta ja iästä riippumatta haluavat lapsen tai lapsia, mikäli sinulla vaan on se fysiologinen toiminto vielä käynnissä, joten harkitse vielä kerran. Tai no, paljon näkee 40-50+ naisia kaduilla oman vauvansa kanssa, joten jokainen valitsee juuri niin kuin haluaa. Täällä vaan vanheneva, konservatiivinen täti kommentoi mitä huvittaa.

Ja sain eilen nyt valmistumassa olevasta kirjasta palautetta. Siihen tarvitaan pieni lisäosa, noin 20 sivua lisää, joten palaan taas siihen, minkä olen jo oppimassa, eli muutoksen muutoksen muutokseen. On se hyvä, että on ihmisiä jotka sanovat, sillä itse sokeutuu asioille, joiden parissa on kuukausia, päivästä toiseen. Ja jossain unen ja valveen rajamailla nousi jo mieleen erään toisen kirjoitusprojektin, yhden novellin päähenkilön nimi, Rouva Juntukainen. Ja pelkkä nimi jo nosti sellaisen "punaisen langan", että hykerrellen voisin sitä työstää, vaan ensin tuo aiempi alta pois, loppuun asti. Ja on siinä jotain muutakin välissä, mikä viedään ensin loppuun asti. Rouva Juntukainen saa muhia ja kehkeytyä muutaman kuukauden, ja luonto suo kyllä sinäkin aikana lisää piirteitä tuohon(kin) tarinaan. Tarinan luominen on paljon mukavampaa kuin viimeistely, joka ajoittain jopa tympii. Vaan kun opettelen ajattelemaan positiivisemmin, niin se onkin kehittelyä, ja uudelleen luomista, joka kuulostaa jo paljon mielenkiintoisemmalta kuin viimeistely.

Jos sallitaan pieni mihinkään liittymätön välikommentti, niin Minä Niin Kaipaan Helteisiä Säitä! +35 C ja risat, huhuu,
Lepopäivän hupia ja rentoutusta. Salainen Puutarha -niminen kirja.
vanha kroppa ei tykkää kylmästä, ja tämä luita kolottava koleus riittää jo. Ulkona on +7 C ja kova tuuli, asunnossa +16 C ja pienoinen veto. No niin, on valitettu säästä ja pidetty hauskaa miesten ja naisen kustannuksella, joten siinä valitukset tältä erää, voidaan taas palata muihin asioihin.

Tänään olisi Latin Partyt keskustassa, eli paikalliset salsan tanssijat, tai ainakin osa heistä, kerääntyvät tanssimaan pienessä sievässä. Ainoa tuollaiseen ryyppy- ja rymypaikkaan lähtevä tuttavani on sairaana, ja muulle kaveripiirilleni tuo on vastenmielinen paikka ja tilaisuus. Yksin sinne ei voi mennä, koska vain h****t tekevät tässä kulttuurissa niin, ja käyttäytymisetikettiä tuntemattomat ulkomaalaiset. Koska en lue itseäni kumpaankaan joukkoon, eivätkä tuttavanikaan, ja koska haluan säilyttää tietyt asiat, niin tänään jää siis menemättä. Toinen puoli yksin menossa on se, etten aamuyöstä pääse sieltä kotiin muuten kuin taksilla, ja jos tulen yksin taksilla, niin hinta voi olla mitä tahansa, niin kuin matkan laatukin. Tässäkin näkyy taas luottamukseni miehiin, ja taksikuskeihin, mutta onneksi sinä olet omalla tavallasi ajatteleva, ja et-vaikutteille-altis.

Lisätty myöhemmin: Ulkona on niin hyytävän kylmä keli, että jäi taas menemättä ulos, varsinkin kun pikkukuumeilua on jälleen. Enpä tässä ole iltamenoillekaan lähtökunnossa, vaan eiköhän näitä viikonloppuja tule vielä lisää, toivottavasti. Niin että muutama päivä sitten otetuilla valokuvilla mennään taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.