lauantai 18. helmikuuta 2017

Party time

Kleopatraranta Alanya 18.2.2017 auringonaskun aikaan
...kirjanvalmistujaisia juhlittiin tänään, enkä nuku vielä pitkään aikaan, joten aamulla ei kannata soittaa
aikaisin...aloitettiin satamasta, siirryttiin hyvän ruokapaikan ja Damlataksen kautta rannalle numero 2, josta poistuttiin, koska tajuttoman iso kangal köpek -koira tykkäsi meistä liikaa. Se oli sellainen, jolla on oikea silmä sininen ja vasen tumma, ja älyttömän iso koira. Se vainusi meidän bile-eväät, tuli norkoilemaan vierelle, söi mun lammaspideistä aika paljon, ja tuttavan sebzeli pidestä myös. Kuolasi ayranin osalta paljon enemmän kuin me, ja jäi siihen vielä haistelemaan, un me jo mietittiin, että missä jatketaan auringonottoprojektia. Jatkettiin sitten Delfino Beach Baarin takaterassilla, yhdessä paikalle ilmestyneen Muzzin ja Menduhin kanssa. Muzzi tosin hermostui jo alkuvaiheessa, kun tajusi, että tuttava ei häntä tunnistanut, koska hän näytti niin paljon vanhemmalta, enkä minäkään tajunnut häntä kehua.

Sama paikka ja aika, kroppa ja pää. Ehkä eri viini.
Siellä sitten pidimme omat partyt, ravintolan takaterassilla auringon sopivasti laskiessa, ja ravintolan väen sopivasti sulkiessa silmänsä tapahtumalta. Ja kotiin asti on päästy, hengissä ollaan, ja ei keuhkoputkentulehdusta kummempaa ole hidastamassa tätä elämää. Ruotsia yritän epätoivoisesti opiskella, sillä seuraavana työskentely-ympäristönä on yllättäen Ruotsi. Heja heja heja heja, me laulettiin hiljaa, ja vuonolla... ai, se olikin Norjasta. No, hauskaa sunnuntaita itse kullekin, ei mulla muuta.

JOtain tunteita herättävää valoilmiönä Kalen huipulla
Kun sitten oli todettu, että Menduh ei ollutkaan niin kärttyinen, kuin miksi oletimme, ja oli kiva nähdä vanhoja tuttuja, niin matka jatkui. Eli jatkettiin Damlataksen kautta sataman tuntumaan, Celloon, jossa vasta tilauksen teon jälkeen tajusin, että  olin tyhmä. Koska nyt on lauantai, niin 100 metriä edempänä olisi ollut salsailta, ja me ihan salsaamiskunnossa, jatkoi tuttava. Lämpöä kun olisi sellaiset 25-35 C enemmän, niin olisimme jatkaneet aamuun asti, filosofoimme, mutta ehkä todellisuudessa lämpökään ei olisi tässä tilanteessa auttanut. Vaan Cellon bändi ja turkkilainen musiikki olivat hyvin mieluisia tälle porukalle. Toisella kertaa lisää. Eikä kannata soittaa aamulla aikaisin. Nukun huomenna pitkään.

Delfino vähän ennen sulkemisaikaa terassilta katsottuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.