maanantai 6. helmikuuta 2017

Pikaselitys eilisestä

Eilen iltapäivällä ystävä kyseli, että miten voit, ja ehdi jo vastata, että olen ok, kaikki hyvin. Meni tunti tuosta, niin se
toissapäivänä ja sitä edellisenä päivänä, ja ties milloin viime aikoina, elimistöä vahvasti keventänyt mahatauti otti jälleen pomon paikan, ja saneli mitä teen ja millä aikataululla. Huumorintaju loppui ihan täysin, ja voimatkin vähenivät aika tehokkaasti siinä samalla. Joten ei tullut päivitystä, kun olimme taas vessan kanssa erottamattomat kaverukset, kunnes uni voitti. Yöllä harkitsin jo nauramista, kun heräsin kylmyyden tunteeseen, ja tarkemmin ottaen siihen, että olin matkalla vessaan, vaikken edes ollut hereillä. Vielä kun oppisi hoitamaan koko senkin rituaalin "unissakävelijän maailmasta käsin", ilman, että herää lainkaan. *%&!+

Tämä aamu on aloitettu Gefilus-kapselilla ja vahvasti valkosipulisella sipulitomaattimunakkaalla. Siellä on ja pysyy, toivon. Haisen vaan valkosipulille niin paljon, että on tosi
kiva mennä tanssitunnille. Juu, aion mennä sinne, ja jos kroppa vaan mitenkään sietää pitkän bussissa istumisen Ei tämä nyt enää näiden viikkojen jälkeen mitään tavallista mahatautia ole, vaan oletettavasti on jäänyt joku pöpö mukaan, joku, mikä pitäisi häätää pois antibiotteilla... ellei se sitten ymmärrä poistua itse. Edelleen katsotaan muutamia päiviä lisää. Siirryn nyt vaan entistä enemmän raa'an valkosipulin käyttöön, enkä luovu Gefilus-kapseleista, niin kauan kuin niitä tuossa Suomesta tuodussa purkissa riittää. Niin, että näin meillä päivät menevät, lähes huomaamatta. Ei tarvinnut taaskaan miettiä, että mitähän tekisin.

Vaan joltakin päivältä on jakamatta Nooan arkin jälkiruokaan liittyvät kuvat. Ne ovat tässä mukana, niin kuin ylläolevaan tekstin kuvitukseksi kierosti ajatellen sopiikin. Ainoa kerta tässä taloudessa, jolloin kaikki kaasuhellan liekit ja sähkölevykin ovat käytössä, on juuri tuon herkun valmistus. Valkoisilla pavuilla, kikherneillä, riisillä ja hedelmäsilpulla on ihan eri keittoajat kaikilla, joten ne on vaan paras keittää erikseen. Ja sen lisäksi pavut, herneet ja kuivahedelmät ovat olleet jo yön yli liossa, eli käytännössä herkun valmistus on aloitettu jo edellisenä päivänä, valmistelevin toimenpitein. Mutta on se hyvää, niin hyvää, että kannattaa nähdä kaikki se vaiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.