tiistai 14. maaliskuuta 2017

Raskas huokaus

Kun olet terve, toimintakykyinen ja pärjäät ilman lääkityksiä tai sairaanhoidollisia apuja, niin älyäthän olla siitä äärettömän
kiitollinen. Ole kiitollinen ainakin niin kauan kun olet niin onnekas, että tällainen tila jatkuu. Ja jonkun verran voi elintavoilla vaikuttaa siihen mitä tulee, määräänsä enempää ei voi vaikuttaa.

Moni terve vinkuu ja kitisee ihan suotta, ja aivan mitättömistä asioista.

Koskaan et tiedä millä hetkellä sinulta tai läheiseltäsi löytyy joku elämää järkyttävä sairaus, sellainen, joka pistää taas miettimään tätä elämää ja sen tärkeysjärjestyksiä, tai sellainen, joka säikäyttää, tekee surulliseksi tai saa elämän tuntumaan epäreilulta.

Mieluiten olisin juuri nyt Suomessa rutistamassa pikkuistani. Näinä hetkinä tuntuu pahalta olla kaukana. Jännään vaan mitä huominen tuo tullessaan. Enkeleitä hänen vierelleen. Tänään en pysty tämän enempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.