lauantai 8. huhtikuuta 2017

Alanya-aiheista juttua

Alanyan Gazipasaa ja Välimerta, heti nousun jälkeen
Tässä Alanyan erään paikallislehden linkki kuvasarjaan. Alanyassa tuo kuvasarja oli uutinen osin siksi, kun iloitsee
päästäkseen omaksi illi-alueekseen. Tähän asti Alanya on kuulunut Antalyan maakuntaan (illi), jos nyt suomennan tuon illi-sanan oikein. Alanya ja sen lähialueet ovat kuitenkin kasvaneet riittävästi, ja Alanya tullee saamaan oman maakuntansa. Hienoa! Ja tunnus on tietenkin 07, niin kuin alanyalaisten autojen rekisterilaatoissakin. Tässä linkki kuvasarjaan, tuonne paikallislehden sivuille. Jos et tunnista Turkin 25 eri maakunnista otettuja kuvia, niin kuvan vieressä on nimi ja kyseisen maakunnan väkimäärä.

http://www.alanyaadres.com/il-olmasi-beklenen-25-ilce-aciklandi-listede-alanya-da-var-resimleri,143.html

NImellä Alanya Ultra Marathon  löytyy Facebookista Alanyan viikko pari sitten toteutunut Ultra Maraton ja siihen liittyvää kuva- ja videomateriaalia. Hyvä koostevideo löytyy myös täältä Orient Medyan facesivuilta Orient Medya.
Katselin muutaman alanyalaisen lehden nettisivuja, ja Ruotsin uutinen se sielläkin oli Flash Haber -otsikolla...  

Sitten aiheesta toiseen. MOni haaveilee rikastumisesta, tässä on perustavaa laatua oleva artikkeli aiheeseen liittyen: virgin.com/richard-branson/6-lessons-start-success 

Nostalginen Anglia, ja takaikkunalla Kuningatar Elisabeth :))
Turkkilaisessa tuttavapiirissä herättää aika isoa hämmennystä se, että olenkin nyt muualla kuin Alanyassa. Paljon, itse asiassa tosi paljon jää sanomatta, ja esille tuomatta, ja toki silloin on vaikea ymmärtää mitä suunnitelmissa on. Tavoitteita kohden mennään, asia kerrallaan. Tapasin tänään kohta tehtävien videoiden turkkilaisen äänen, ja olen siitä innoissani. Sen lisäksi törmäsin pariin hyvin mielenkiintoiseen ihmiseen, jotka muodostunevat henkilöhahmoiksi jossakin kirjaprojektissa. Odotan innolla kirjoittamaan pääsyä, tosin asun hetken aikaa niin vilkkaassa ja äänekkäässäkin asumisyhteisössä, etten usko löytäväni siinä mitään kirjoitusrauhaa, vaikka muilta töiltä olisikin vapaata. Kaikkineen siis mielenkiintoinen kuukausi tulossa. Sitten taas jotakin hieman muuttuu, ja siitä taas 2-3 kk kuluttua jotakin muuttuu. Matkalaukkuelämää siis. Tänään muuten kohtasin uudet matkalaukkuni,, ihan yllättävässä paikassa :)) . Hedelmävärejä ihan riittävästi. Itse kukin pakkailkaahan laukkujanne ja tervemenoa nauttimaan Alanyan ihanasta keväästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.