perjantai 28. huhtikuuta 2017

Alanyan kuulumisia


Alanyan luumukausi alkaa... raakoja, sanon...
Alanyan GAzipasan lentokentän osalta kuuluu uusia positiivisa uutisia. Mm. lentoyhtiö SunExppress palaa käyttämään kenttää. Tämä tietää uusia mahdollisuuksia reittilentoja etsiville. Antalyan maakuntahallinnossa pohditaan puolesta ja vastaan julkijuopottelua. Tuo koskisi sekä turisteja että paikallisia. Alanyassa yllättävän moni paikallinen on niin maallistunut, että vetää kaljaa, viiniä tai Rakia tms suht avoimesti. Haasteena ja karmeutena on päihtyneenä ajaminen sekä kaupungilla jo näkyvät päihdeongelmaiset. Hyvä että asiaa käsitellään ja siitä puhutaan. Julkisilla paikoilla juopottelu on kielletty Suomessakin, on ollut jo vuosia, mutten muista kuinka kauan.

Alanyassa on jaettu tänään kaupunkilaisille ilmaisia ison kurpitsan taimia. Ja torien ja kuvien perusteella luumut ovat päivän sana, eli tulleet torille. On siellä toki paljon muutakin herkkua, jota täällä Suomessa kaipaan pohjattomasti. Täällä nämä hedelmät ja kaikki ulkomailta tulevat "tuoretuotteet" ovat niin käsiteltyjä /ruiskutettuja/ kyllästettyjä / kuorrutettuja ja ties mitä, etten juurikaan viitsi syödä. Eilisen ruokailun jäljiltä on molemmat huulet pienille, verisille halkeamille asti kuivaneina. Ei juuri kärsi hymyillä eikä edes syödä mitään, missä suu tarvitsee avata kunnolla. Osui olemaan jotakin sillä tavoin kyllästettyä tai ruiskutettua muka-tuoreruokaa tai muka-puhdasta ruokaöljyä, että näin pääsi käymään.

Osuipa silmiin myös kaupan mainoslehtinen Alanyasta. Talvella, kun  etsin polkupyörää normaalihinnalla, niin alle 500 TL pyöriä ei mukamas enää ollut, ja useimmat pyysivät polkupyrästä 1.200 TL, turistit kun mielellään senkin maksavat, eivätkä pistä vastaan... No, nyt on taas myös niitä fillareita, mitä paikallisetkin ostavat. Hinta 26 tuumaiselle vaihdepyörälle 266 TL. Itse olen nyt sen ulottumattomissa, mutta katsotaan mitä syksymmällä löytyy. Näin se sitten menee taas. Taidan olla SUomessa pidempään kuin lähtiessäni arvasinkaan... Alanyassa sen sijaan parhaillaan turistimäärät sen kun kasvavat, ja tämän päivän lehtiuutisen mukaan venäläisturisteja vastaanottavat hotellit saavat buukatua lähes täysia majoitusvuorokausia. Suorat lennot ja viisumihelpotus/passihelpotus Venäjältä tuottavat tulosta. Turisteja tulee myös Keski-Euroopasta, ja muiltakin suunnilta. Hienoa :)) .
Bademağac köyn hedelmätarhoja ja näköaloja merelle

”He ovat itse asiassa kaikki ystäviä, samalla puolella. Kaikki luulevat, että maailmassa on olemassa taistelupareja, hyviksiä ja pahiksia, mutta korkeimmalla tasolla se on ainoastaan peliä, ja he kaikki toimivat yhdessä. -Ronald Bernard” tässä artikkelissa

Meidän ei ole pakko lähteä mukaan poliitikkojen ja vallanhimoisen eliitin peliin. Voimme jatkaa normaalia elämää ja tehdä sitä minkä hyväksi ja oikeaksi koemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.