perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kevät - tai ei

Aamulla ollut Suomessa tapahtuvaan yritystoimintaan liittynyt ohjaus- / neuvontapalaveri oli hyvin mielenkiintoinen, ja asioille hahmoa antava, ajatuksia vahvistava. Olin varustautunut henkisesti myös lähes vastakkaiseen ilmapiiriin, sillä vieraista ihmisistä ei koskaan tiedä. Ei voi olla varma siitä, että oma kirjallinen selitys tulee ymmärretyksi samanlaisena kuin mitä asia on omassa päässä. kasvokkain keskustelu on useimmiten asioita enemmän avaavaa ja selvittävää, ja tarpeen. Kiitos palaverin mahdollistaneille tahoille ja osaamistaan jakaneelle henkilölle. 

Nyt on taas omasta itsestä kiinni millä tahdilla pystyy mitäkin toteuttamaan. Seuraava viikko tulee olemaan tiukkatahtinen, ja hieman haasteellinenkin. Sen jälkeen on tiedossa oletettavasti hieman tasaisempaa ja hieman väljempää aikaa, sellaista leppoisaa toukokuuta. 

Alanyaan on ennustettu vapun seudulle jo 30 C lämpötilojakin. Vähänkö olen kateellinen... Tänään piti käydä labrakokeissakin, vaikka ei olisi jaksanut. Samalla reissulla ostin toppatakin. Turha tänne on kevättakkia ostaa ennen juhannusta, mikäli tämä meno jatkuu.  Meillä satoi räntää, ja kylmä tuuli meni farkuista läpi niin että olisin noussut bussiin ja unohtanut koko kävelymatkan, jos bussireitti olisi ollut edes kohtuullisen lähellä. Ei ollut, joten kävelin sisulla koko matkan. Nyt sen tuntee lihaksissaan. Onneksi on olemassa perunamuusi, puolukat ja riistakäristys. Lopen uupuneelle ne ovat helposti sulavaa herkkua. 

Olen taas ihan kypsä unille, joten tämä tästä päivästä. Muistathan, että Alanyan kaupungin sivut löytyvät osoitteesta www.alanya.bel.tr. Siellä on kaikkea kivaa, sekä turisteille että asukkaille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.