sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Palmuvehkan katveessa ;)

Päivän ainoa troppisesta elämästä muistuttava asia on tuo olostaan nauttiva, lähes kaksikymentävuotias palmuvehka. Muuten päivän värit ja sävyt noin ulkoisesti ovat olleet seuraavien kuvien mukaiset. En malttanut olla laittamatta tuota lepän kukintokuvaakaan, vaikka epätarkka onkin. Leppä kukkii jälleen, mutta ensimmäisen kerran näin sen kukinnon. Meni siis 50 vuotta tuonkin huomaamiseen. Suomessa +4C , pilven alla ja hämärässä. Aaaaaaaaaaa... tuolle auringottomuudelle. Ja toinen aaaa lennoille. On taas sellaisia lentotarjouksia TUrkkiin, että ei noita kovin montaa päivää voi vastustaa.

Tänään olen valmistautunut huomisiin tilaisuuksiin, prepannut itseäni, kerännyt tietämystän ieräistä mahdollisuuksista, sekä päivittänyt hieman myös ruotsinkieltä. Yritin katsella turkkilaista lempparisarjaani netin kautta, mutta ei se ihan niin helposti onnistunut. Ei näkynyt mitään... luultavasti siksi, että olen Turkin ulkopuolella. On olemassa joitakin nettitv-kanavia, jotka eivät välitä maarajoista, mutta oma valintani ei ollut sellainen. Seuraavalle viikolle tarvinnee etsiä toinen nettitv-palvelu ;) . Tai sitten Turkkiin palatessa saan katsoa pari kolme päivää Aşk ve Mavı maratonia. Tällä hetkellä sen sijaan katselen samalla Tanssi Tähtien Kanssa kisaa, sivusilmällä. Pitkin päivää on katseltu myös kaupungin tanssikurssitarjontaa. Useimpien tanssikoulujen ja seurojen tunnit näyttävät olevan loppumassa kahden kolmen viikon aikana, joten ei ole ihan helppo mennä kenenkään tunneille juuri nyt. Harmi, sillä tanssituttaa.

"Do not worry about tricks and cheat. If some people are trying to trap and hurt you, God is also trapping them. Hole diggers fell in their holes. No bad remains non punished, no good remains non awarded. Have faith in justice and let the rest be.
~ Shams Tabrizi"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Kunnolliset, suoraselkäiset ja tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan, aidoilta ihmisiltä.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.