tiistai 9. toukokuuta 2017

Alanyan tapahtumia

Alkuun pieni oloa keventävä vuodatus: 😳😩😫 Suomen kevätsää. Lunta, himputtivie lunta, räntää ja jäätävän kylmää säätä edelleen! Ok, olkoon vaan ihan niin jääkausi kuin tahtoo... kai. Kesä = ajanjakso ennen seuravaa talvea, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Eilinen taisi olla tämän viikon ainoa vapaapäivä, ja sekin on jo mennyt. Loppuviikko rapsutellaan asiakkaitten kissoja ja koiria, niin, ja tehdään työtkin siinä samalla. Tänään taas tuli ihan uuden näköinen, söpö, todella iso, vahva ja  leikkiin innokas koira vastaan erään asiakkaan luona. Herra Saksanseisoja olisi kaivannut rapsutuksia, ja yritti kaikin mahdollisin tavoin sen ilmaista. Niin että siitä on tuo punainen, pitkä viiru oikeassa käsivarressa. Koiran leikittämisestä työajalla. Voisi päivänsä huonomminkin käyttää.

Alanyassa on ollut monenlaista vipinää. Rannalle ajautunut kuollut lehmä on aiheuttanut ihmetystä... ja on siivottu pois. Alanyasta Antalyaan päin tunnelissa on ollut 8:n auton kolari. Alanyan hotellien varausaste kesä- ja elokuulle on hyvä, heinäkuulle mahtuu vielä. Alanyan uudessa, vasta avatussa sairaalassa aloittaa myös lihavuusleikkauksia tekevä kirurgi. Tai siis on jo aloittanut. Kaupungin kaduilla on elämää, hotellit, ravintolat ja yökerhot ovat auki, niin kuin monet aktiviteettkin. Niin että lomamatkasta passaa nautiskella. Nyt yöllä on Berat Kandil -niminen juhla, liittyen armoon ja  paastonaikaan valmistautumiseen. 10.-16.5. Alanyassa vietetään vammaisten viikkoa, ja tänään on ollut viikon avajaisseremoniat. Pitkin viikkoa on tarjolla käsityö- ja taidemyyntiä vammaistyön tukemiseksi. Alempi kuva on kyseisen tapahtuman mainos, ja ylemmässä on taas Turismiviikon ohjelma.

Ollaan ihmisiksi, ja kauniita unia itse kullekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.