perjantai 12. toukokuuta 2017

Mitä hyvää tänään tapahtui?

Päivissä on monenlaista sisältöä. Aina on sekä hyvää että huonompaa. Mikähän niistä jää päällimmäiseksi mieleen? Se, minkä itse valitset.

Miksi osa valitsee päällimmäiseksi tunteeksi ja fiilikseksi sen huonon, ja miksi osa valitsee sen hyvän? Näköalakysymys. Ja taitokysymys. Ehkä on myös kysymys siitä, millä sydän on täytetty. Jos keräät itseesi ja elämääsi negatiivista, tietoisesti tai tietämättä,  niin negatiivista elämäsi pääväri on ja tulee olemaan. Jos näet asian kuin asian positiivisessa valossa, niin elämässäsikin on pääasiallisena hallitsijana positiivisuus. No, ei se nyt ihan näin yksioikoista ole, sillä aina ei voi valita sitä mitä elämässä tapahtuu. voi vain valita sen, miten tapahtumiin suhtautuu. Aina voi itse valita, miten tapahtumiin suhtautuu. Itse olen joutunut käymään tässä kovan koulun. Olen aiemmin katsonut tiettyjä asioita negatiivispainotteisesti. Elämä on sitten opettanut katsomaan aina ensisijaisesti positiivisesti. Aina ensin positiivisesti. Sen oppiminen ei kuitenkaan ole ollut helppoa, ei todellakaan. Eikä se ole helppoa vieläkään. Olen kuitenkin jo voiton puolella. Mites sinä?

Hasselpähkinäsuklaa, hyvä seura, hyvä ruoka ja nauru, niistä on tämä ilta tehty. Ask ve Mavi -sarjan mainostauoilla ehtii jopa lukea uutisia. Tässä pari niistä. Seuraava linkki kertoo Alanyan kukkaistutusten määristä, laajuudesta. 250.000 kukantainta istutetaan nyt, kun kevätkukat vaihdetaan kesäkukkiin. Alkuperäinen lehtiartikkeli on tässä gercekalanya.com

http://etnosporfestivali.com/
Ja tässä linkki Jari Sarasvuon artikkeliin, jota suosittelen kaikille yrittäjyyttä harkitseville. Jari puhuu kokemuksen syvällä Artikkeli tässä linkissä.
rintaäänellä, ja tiedolla.

Tämä viikko on ollut raskas sikäli, että monia asioita roikkuu ilmassa avoimena edelleen. Epävarmuus vie energiaa, erityisesti, jos sille antaa valtaa, jos sen antaa kasvaa stressiksi. Kaikesta huolimatta jokus niinkin käy. Nyt on kuitenkin hyvä draivi päällä asioiden järjestymisen suhteen, ja joka viikko tapahtuu etenemistä. Ei sen etenemisen tarvitse olla sen vahvempaa kuin säänkään lämpeneminen tänä keväänä Suomessa, kun se on etenemistä joka tapauksessa. Toisaalta jotkut asiat etenevät nopeammin kuin mihin olen itse valmis. Viikonlopusta on
http://etnosporfestivali.com/
tulossa taas koneella istumisen viikonloppu, vaikka se ei juuri nyt maitakaan. Jotkut asiat on vaan tehtävä, jotta voi saavuttaa jotakin muuta. Jokainen teko johtaa johonkin suurempaan tavoitteeseen, niin myös ne tekemättömät asiat. Ne tekemättömät teot ja sanomattomat sanat joko auttavat tavoitteen saavuttamista, tai sitten sabotoivat sitä. Riippuu paljolti asiasta, ja tekemättä jätetystä teosta.

Mitä hyvää sinulle tänään tapahtui?

Ja tästä linkistä pääset katsomaan erästä mielenkiintoista tapahtumaa:
http://etnosporfestivali.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.