perjantai 19. toukokuuta 2017

Muutto Alanyaan

Vanha sanonta

Tulen siksi mitä päivät pitkät ajattelen
I'll become what I'll think about all day long

on erittäin mielenkiintoinen. Sen voisi myös sanoa, että vedän puoleeni sitä mitä ajattelen. The law of attraction -hakusanalla löydät asiasta monenlaisia selityksiä ja kuvauksia. Itse olen törmännyt samantyyliseen asiaan visualisoinnin nimellä. Saat sen, mitä pystyt itsellesi visualisoimaan.

Niin että aletaanko harkita mihin ajatuksen ja mielen voimaa kannattaa käyttää, ja mihin ei. Negatiivisuudessa rypevä vetää puoleensa ihmisiä, jotka myös kantavat negatiivisuutta mukanaan. Ja henkilö, joka päivästä toiseen pystyy näkemään itsensä uuden firmansa toimitusjohtajana on jonakin päivänä firmansa toimitusjohtaja. Näyttelijä Jim Carey visualisoi ja myös kirjoitti itselleen 10 milj. dollarin palkkashekin tilanteessa, jossa hän oli hyvin pienituloinen. Viisi vuotta myöhemmin hän oli tilanteessa, jossa tuo visualisointi toteutui. Suomessa on meneillään Miljonääriksi 500 päivässä -projekti, joka on tietyssä mielessä täysin erilainen, mutta pohjimmiltaan paljolti samanlainen. Projektin päähenkilö uskoo siihen pystyvänsä, ja minä uskon, että juuri siksi hän tekee sen. Toteuttaa unelmansa, suunnitelmansa. Tekee kaiken sen, mitä tarvitsee tehdä saadakseen haluamansa.

Ihmisen mielen voima on vahva, todella vahva, kun sitä osaa käyttää oikein, ja kun sen käyttää hyvään. Te kaikki tutut ja ystävät, jotka jo pitkään olette puhuneet Turkkiin muuttamisesta: unelmoi, visualisoi, usko, ja ole sekä kärsivällinen että systemaattinen. Onnistuu se. Puolivillaiset yritykset eivät kanna kauas, eivät keneltäkään. Tee täysillä se mitä teet, ja asia etenee. Jos tulee mutkia matkaan tai kompasteluita, ei se haittaa. Olet silti menossa oikeaan suuntaan, tavoitettasi kohti. Olet paljon edellä niitä, jotka eivät tee mitään muuta kuin puhuvat vaan. Puhujia ja aikojia on vaikka kuinka paljon. Höpöttäjiä, sanoisi eräs tuttavani. Puheet eivät riitä, teot ratkaisevat. Yllättävän moni perustelee rahan puutteella sen, ettei tee mitään tavoitteensa saavuttamiseksi. Se on kuitenkin vain tekosyy. Kun haluaa jotakin tarpeeksi paljon, keksii keinot sen saavuttamiseen. Kun tarpeeksi haluaa.

Sitten muihin asioihin. Alanyan Kulttuurikeskuksessa (arkeologisen museokin) on Kansalaisopiston kädentaitonäyttely 
ja siellä on kiva käydä katsomassa opintovuoden satoa. Esillä on hyvin monenlaisia taidonnäytteitä. Sen lisäksi huomenna on Atatürkille pyhitetty päivä, ja Nuorten ja urheilun päivä. Siksi Alanyan satama-alueelle tuodaan huomenna spinning-pyöriä, ja niitä voi käydä siellä kokeilemassa kello 18-21. Ja mIkäli kaipaat tietoa Alanyan A101:n, BIMin ja SOK:n alekuvastoista, niin tästä linkistä löytyy ajankohtaiset tarjouskuvastot.

Tällaisia tällä erää. Mielikuvitus käyttöön, ja visuaalisesti rikasta iltaa itse kullekin, nyt ja joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.