maanantai 22. toukokuuta 2017

NAutitaan lämmöstä

 On urheilullisuus huipussaan taas, eikä taatusti pitkäaikaisesti. Aamulla 7,5 km urheiluspurtti töihin, enimmäkseen alamäkeen, ja illalla 7,5 km takaisin asunnolle, tasapuolisuuden nimissä sitten ylämäkeen. ja sellaiseen piiitkään ja loivaan ylämäkeen, paitsi loppu. 500 m ennen asuntoa tuntuu edeleenkin siltä, että henki lähtee. Tosin siinä välillä oli jo jäänyt pois aika monta tuolta samalta tuntuvaa kohtaa, joten jospa tuonkin loppuosuuden tuntemukset vielä vaihtuu. Tänään illalla kesti lähes 2 tuntia elpyä tuon liikuntasuorituksen jäljiltä sen verran, että sain edes teekupillisen juotua. En luovuta, en, ennen kuin lääkäri käskee  tai vaaka näyttää sopivaa lukemaa ;) . Miten voi olla loppu paino näin tiukassa tämän ikäisessä naisessa, herranjestassentään. KUn minä haluan ne loputkin viime vuosina tulleet kilot pois, niin minä haluan, ja myös saan. Nyt, ennen Alanyaan paluuta. Voipa tuossa olla terveydellisiäkin tavoitteita, siis painon saamisessa riittävän alas. Kerron niistä sitten joskus.


Naisille asiaa siitä, mistä tunnistaa herrasmiehen. Tässä linkki mtv:n artikkeliin.

Moni kanssani keskustellut ihminen valitti tänään kuumuutta 😶😶😶
On ollut hyytävän kylmä, ja Suomessa on ollut 9 - 10 kk talvi. Nyt oli toinen päivä, jolloin lämpötila nousi paikallisesti lähelle +20 C. Niin, että mikäs ongelma se sitten on? Ihmiset kulkevat edelleen takit päällä, lakit päässä, ja osa tietysti kulkee hellemekkoon pukeutuneina, sinertävin säärin. Itse en ole vieläkään pystynyt luopumaan villatakista, enkä kahdesta paidasta (muulloin kuin työmatkaurheilussa). Ei tunnu kesältä vielä. Tarvitaan vielä paljon lisää lämpöä. +16 - 18 C ei todellakaan ole tarpeeksi että kutsuisin säätä kesäiseksi. Vastarannan kiiski siis minäkin, mutta nauttikaahan hyvät ihmiset nyt näistä lämpötiloista, kun ne lopulta ovat tulleet. Loppuviikosta jäähtyy taas alle +15C eli Alanyan talvilämpötiloihin.

Nyt poistun tv-sarjan tuijotuksen keveään ja rentouttavaan maailmaan, tietysti Aşk ve Mavı -sarjan kanssa, ja yritän olla huomenna virkeämpi ja aktiivisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.