tiistai 30. toukokuuta 2017

Nopea juhlavampi bulgur

Saksanpähkinäinen bulgur
 6:lle

1 juomalasillinen bulguria
2 sipulia
1 kahvikupillinen oliiviöljyä
1/2 juomalasillista kuorittuja saksanpähkinöitä
1 pitkulainen, mieto vihreä paprika
1 punainen paprika
1/2 juomalasillista kuumaa vettä
1/2 nippua persiljaa
Rouhittua punaista paprikaa (pul biber), minttua, suolaa.

Kuullota sipuleita pannulla / kattilassa oliiviöljyssä. Lisää saksanpähkinäsilppu ja bulgur, kypsennä kolmisen minuuttia. Lisää pilkotut paprikat ja mausteet. Lisää kuuma vesi ja anna seoksen kiehua 10-15 min. Lisää kuumaa vettä tarpeen mukaan, jos seos näyttää tulevan liian kuivaksi.

Painele valmis ruoka jälkiruokakulhoon tai esim sopivan malliseen kahvikuppiin, ja kaada siitä ruokalautaselle. Näin saat kauniin, turkkilaistyylisen muodon tarjoilulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain blogin jäsenet voivat kommentoida, ja vihaviesteistä, rasismista, uhkailusta tms. ilmoitetaan automaattisesti poliisille, profiilin omistajan kotimaasta riippumatta. Rasistit voivat kokoontua vaikkapa Siperiaan tai Saharaan leikkimään leikkejään keskenään. Kunnolliset, suoraselkäiset ja älykkäät, tunteellisetkin kommentit otetaan ilolla vastaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.