keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Juhannus tulee kun lämpötila laskee

Edelleen näpyttelen kännykällä, kun konetta ei nyt saa nettiin. Silmät suurina ja mielikuvitus lämpöä kohden laukaten istun keinutuoliin lysähtäneenä, ja luen uutista Ramazan Bayramıksi ennustetusta +40 C lämpötilasta. Innoissani kuvittelen itseni lämpöön, lämpöön, joka rentouttaa. Tunnustan jopa itsellenikin, että olen vieraantunut tästä jumalattoman kylmästä säästä. Äärettömän mielelläni nauttisin sen, ja sekin aika koittaa taas. Alanyassa on nyt oltu kolmenkympin lämmöissä, saatu virkistävä sade kuuro ja uutta lämmintä. Eilen oli kuulemma satanut kuin saavista kaatamalla. Nyt sitten alkaa nousu kohti kuumimpia aikoja. Jes.

Tunnetko jo alanyalaisia muusikoita? Alanyalainen taiteilija-muusikko Necip Topal on julkaissut uuden biisinsä Gittiğin Günden Beri. Noilla nimillä löytyy video YouTubesta, en jaksa räpeltää tämän kännykän kanssa tähän linkitystä. Musiikkivideo on kuvattu Alanyassa, ja oli ihan kivaa katsottavaa.

Voimat loppu nyt, vaikka päivällä nukuin neljän tunnin päikkärit... Enkä olisi noussut ylös vielä silloinkaan, ellei olisi ollut pakko. Vaan labrassa on nyt käyty, huomenna vielä toinen reissu, ja pari viikkoa odottelua päälle. Yritän asennoitua positiivisesti, vaikka en ymmärräkään mitä kropassa tapahtuu, ja miksi. Jälkimmäiseen ei koskaan saada vastausta, ensimmäiseen mahdollisesti, toivottavasti.

Ihmiset ympärillä valmistautuvat juhannuksen viettoon. Ehkä se juhannusfiilis vielä ehtii itsellenikin löytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.