sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Unelmoidaan

Alanyan Kesteliin valmistui lisää kukkapenkkejä, katukuva kaunistui.
Alanyassa Kestel sai Prestij kadun remontissa 2 km pyörätien, joka on keskustasta poiketen erotettu autotiestä kivikanttauksella. Hienoa. Pyöräteitä tulee ja polkupyöräily yleistyy, ja ennen kaikkea pyöräily käy turvallisemmaksi. Tosin liikennesäännöistä  välinpitämättömät ja röyhkeät skootterikuskit näkyvät keskustassa käyttävän jalkakäytäviä ja pyörätietä omana väylänään, joten olkaahan niiden kanssa varovaisia. Voin myös kuvitella kuinka moni huolimaton autoilija pilaa vanteensa ajamalla tuon kanttauksen päälle, ennen kuin oppii. Myös kukkaistutuksia ja viheralueita on rakennettu, ja kadun ilmettä siistitty ja muutettu samaan suuntaan, kuin mitä pääkadut keskustassa ovat. KAupungin uutinen on tässä linkissä.

Alanyan Kstelin uutta pyörätietä.
Alanyan kaupungiteatterissa on muuten tulossa 15.7. klo 18 Büyüklük Sizde kalsin lastenteatterinäytös. Aikuisten näytöksistä en nyt löytänyt ohjelmatietoja, muuten kuin
ulkoilmateatterista. Siellä on Sila -nimisen pop-artistin konsertti 17.7. ja liput ovat 50 - 125 TL. FAcebookista ulkoilmateatteri löytyy nimellä Alanya Belediyesi Açıkhava Tıyatrosu.

En ole pitkiin aikoihin huomannut, että Blogger heittelisi tekstejä kuvien lisäämisen yhteydessä näin sekaisin, kuin mitä on tehnyt nyt kaksi päivää. Pieni pätkä tekstiä pomppaa omalta paikaltaan jonnekin ihan epäadekvaattiin paikkaan, samoin linkit siirtyvät. Typerä ominaisuus tältä ohjelmalta, sillä itse ei aina huomaa tuota siirtymää, mutta lukija sen taatusti huomaa. Ja saattaa tulla päättömiä lauseita tai asiayhteyksiä. No, joskushan tämä blogikirjoittelu on päätöntä muutenkin, mutta useimmiten saattaa mukana olla edes pienen pieni ajatuksen häivä. Toivottavasti.

Jokaiselle oikein hyvää sunnuntaita, sekä unelmia ja haaveita runsain mitoin. Unelmat ovat ilmaisia, ei maksa mitään huvitella unelmoimalla esim siitä, mitä isona haluaisi tehdä, minne haluaisi mennä, millaista elämä siellä olisi, millaista olisi lomailla palmun alla tai viettää välivuosi töistä, nauttia tekemästään työstä ja ihmisten seurasta jne. Jokaisella on omat unelmansa ja haaveilunsa kohteet. Pidä niitä yllä, ja jos yksi haave kaatuu, niin rakenna kaksi uutta tilalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.