perjantai 24. marraskuuta 2017

Autoreissulle lähdössä, rannikolle

Koulutusreissulla olen, Riihimäen suunnalla, ja kyse on tällä kertaa senioritanssin ohjaajakoulutuksesta. Meillä on pienen pieni ryhmä ja nopeasti oppivia naisia, joten tuntuu aika ajoin siltä kuin aikaa jäisi jopa yli. Aamulla pohjoisemman lumisessa maisemassa raahasin itseni junaan, ja nukuin. Riihimäellä herätessä lunta ei näy, mutta kaamosta siitäkin edestä. Päivä päivältä pimeys rasittaa enemmän. Senkin vuoksi katselin taas lentoja kotia kohti. Yllättäen mm Norwegianilla on Black Friday -alennus, ja ihan hyvät alennukset, jos ostat tänään ja lennät 4.-17.12. tai tammikuun juhlapyhien jälkeen. Vaan eipä olleet kovat hinnat Pegasoksellakaan Tukholma Alanya -välille. Sen sijaan AtlasJetin Tukholma Antalya -lennot oli yllättävän ylös hinnoiteltu, tai sitten saamani hinta johtui vain siitä, että en ollut tyhjentänyt selaimen välimuistia.

Huomenna tanssimme vielä sekä senioritansseja, eräitä pari- ja seuratansseja että Bellyfitnestä. Siinä saa yhden päivän aikana jumppaa niin aivot kuin kroppakin. Ja huomenna illalla olen taas siinä pisteessä, että pystyn naputtelemaan läppärillä jotain tekstiä. Tämä kännykkäteksti jää lyhyeksi ja köykäiseksi.

Alanyasta sain jo sen verran uutisia, että lähdemme pienelle autoreissulle pitkin rannikkoa, kunhan palaan sinne. Tiedossa on jotain kivaa ja vaihtelevaakin. Ja kuski, joka ajaa rajoitusten mukaan 😊.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.