sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Lumi tuli Alanyaan

Talvi alkoi Alanyassa korkealta ja kovaa. Lunta tuli yhdessä yössä paljon, ja ihmisiä ja eläimiä joutui pulaan saman tien. Sanovat, että talvi alkoi poikkeuksellisen rajuna. Sanonkominämitä... asunto on kylmä, tosi kylmä, kun vuorilta puhaltaa joka yö ja usein päivisinkin lumisen hyytävät tuulet. Mieluummin ottaisin sen trooppisen puolen elämää. Tässä on useampi linkki lehtiartikkeleihin, ja ennen kaikkea lehtien jakamiin kuviin.
Alanyaadres.com, Alanyapostasi.com.tr, Alanyagazeteci.com ja Alanyaadres.com kuvakollaasi. Huikeita luonnonolosuhteita suht lähellä Alanyan keskustaa, ja lämmintä Välimerta. Kaupunginkeskustassa on edelleen yli 20 C lämmintä päivisin. Öisin lämpötilat laskevat jopa alle +15 C, ja tietysti tuolla vuoristossa vieläkin alemmas. Kun Alanyassa sataa vettä trooppiseen tapaan, niin sitä sataa paljon. Obassa tuskaillaan erityisesti ohitustien rakennusalueilla edelleen vetisten ja liejuisten ajoteiden kanssa, samalla kun vuoristossa losahtaa niskaan ne runsaat sateet lumena. 👀

Alanyan naapurustossa on myös tullut lunta. Konya - Alacati tie on suljettu lumentulon vuoksi. Tässä on linkki uutiseen, ja runsaslumiset kuvat. Antalya- Seydişehir tie on suljettu / ongelmainen lumentulon vuoksi. Tässä on linkki lehtiartikkeliin..

Lumesta teatteriin. Tiesitkö, että Antalyassa on tarjolla elämyksellistätanssiteatteria nimellä Shaman Dance Theatre? Sivuston saa myös englanninkieliseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.