torstai 7. joulukuuta 2017

LInnanjuhlat näkyivät täälläkin

Nam. 100% ruista + vesi + suola. Kuva vääristää värin.
Eilistä läsnäoloa, tekemisiä ja itsenäisyyspäivän juhlintaa rajoitti karmea päänsärky, lihassärky ja yöksi noussut kuume. Liekö ollut tosi lievänä täällä parhaillaan liikkuva influenssa. Olin kyllä Swedish Connectionissa ystävän kanssa ruokailemassa, parantamassa maailmaa ja myös katsomassa linnan juhlia aina silloin tällöin. Swedish Connectionin omistaja Eva kunnioitti naapurimaan satavuotisjuhlaa, ja tarjoili mm. vastaleivottuja korvapuusteja ja pipareita. Siellä olikin makuhermoja kutkuttava tuoksu jo ovesta sisään astuessa... ja linnan juhlat näkyivät isolta tv-ruudulta :)) . Missasin viimeisen kotiovelle tulevan bussin, joten otin seuraavaksi lähimmäksi tulevan. No, en sitten muistanut jäädä pois oikeassa paikassa, joten istuin ylimääräisen n. 10 km bussin kyydissä, ja jäin pois paluumatkalla. Yhtään ei tuo lisämatka ja -aika hermostuttanut eikä ottanut päähän siinä kunnossa ja mielentilassa?

VEden sis. aineet ovat tulleet esille
Niin, ja eilinen työhaastattelu jäi sitten käymättä, ja tunteet ovat sen osalta kovin ristiriitaiset. Ensin kuski ei halunnut lähteä myrskyn takia, sitten itselle pamahti migreenityyppinen, kova päänsärky, lihaskivut ja kipeä olo. Myöhemmin yöllä kun kuski olisi sittenkin ollut valmis lähtemään, minä en ollut. Olin jo niin kipeä, että koin että matka olisi ollut ihan turha, sillä siellä olisi tarvinnut pystyä esittämään itsensä parhaassa mahdollisessa vireessä ja skarppina. Nyt voin jo kertoakin mistä oli kyse. Britti TUIn karsinnassa pääsin parista karsintakierroksesta jatkoon, loppuvaiheeseen, ja Marmariksessa olisi ollut se ihan viimeinen karsinta.

Työtehtävä olisi ollut Antalyan lentokenttäopas, mikä olisi käytönnössä vaatinut Antalyaan muuttoa, sillä työpäivät 6 kpl / vko ja tunnit 10-12 h / pv sekä matkat Alanyasta Antalyaan ja takaisin ALanyaan olisivat käytännössä muodostuneet 15-17 tuntisiksi työpäiviksi 6 pv / vko, ja palkka siitä 350 - 400 € / kk. Tämän hetkisellä liiran kurssilla sillä olisi juuri elänyt, kun ei vaan osta mitään vaatteita, ei syö tai juo ulkona eikä sairastu. Liira kurssi kuitenkin muuttunee, ja jos se tästä normalisoituu, niin silloin tuo palkka ei riittäisi edes asumiskuluihin. Eikä tuon tuntimäärän lisäksi pysty tekemään mitään toista työtä, ei edes tapaamaan kavereita koskaan muulloin kuin vapaapäivänä, jos on silloin hereillä. Siksikin siis oli varsin ristiriitaiset fiilikset.

ALanyan aurinkoa
Ulkona on parhaillaan ihana auringonpaiste. Tuo kultainen pallo taivaalla loistaa ihan täysillä
:)) ja valon määrä on yhtä iso kuin täällä aina aurinkoisina päivinä. Tekee mieleni ulos, mutta kuumeesta hieman säikähtäneenä en tänään lähdekään minkäänlaiselle ulkoilulenkille. Parvekkeella nautin ja hengittelin raikasta ulkoilmaa, ja tosi raikas se onkin. Ulkona on näin päiväsaikaan +18 C ja kolean kosteaa, ainakin näin vuoriston rinteellä fiilistellen. Viime yönä oli kylmä ja matalia ovat tulevienkin öiden yölämpötilaennusteet. Olkoon sää mitä on, ympäristö ja auringonvalo on kuin terapiaa, riemua ja ilon lähde.

Nyt tulevana sunnuntaina on Joulutori satamassa, ja sinne kannattaa suunnata sekä fiilistelyn, elämysten että ostosten osalta. Esim. Swedish Connectionin Eva kertoi, että he leipovat sinne myyntiin mm. erilaisia maustekakkuja. Sen lisäksi siellä on perinteisesti eri järjestöjä, yrityksiä sekä yksityisiäkin henkilöitä myymässä omia tuotteitaan ja palveluitaan. Ja joulukuusi :)) . Tuntuu kuume nousevan uudestaan, joten otan levon kannalta ja kellahdan peiton alle. Huomenna lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.