keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Jollakin naisella on naisen luonne ūüėā

Alanyan iltarauhaa :))
Kuntoilu on saanut uudet muodot, tavallaan. Tanssi ja pyöräily ovat tämän ajan parasta
antia. S√§√§ on ollut t√§n√§ talvena t√§h√§n asti ihan yll√§tt√§v√§n hyv√§. T√§n√§√§nkin oli aurinkoinen ja l√§mmin p√§iv√§. P√§√§ll√§ ollut villatakkikin oli liikaa :)) . Silti asunnossa on niin viile√§n kolea, ett√§ l√§mmitt√§minen on tarpeen. Nyt sain ensimm√§isen koko kuukauden s√§hk√∂laskun, niin ett√§ siin√§ on mukana koko kuukauden ajan l√§mmitt√§miseenkin k√§ytetty s√§hk√∂. Loppusumma on 109 TL eli t√§m√§n hetken kurssilla 24 €. Se on todella pieni hinta mukavuudesta, asunnon l√§mm√∂st√§. MUtta l√§mmittimen√§ onkin tuo pieni asuntovaunuun tarkoitettu l√§mmitin, jossa on hyv√§ hy√∂tysuhde. Niiden isojen, sein√§√§n kiinnitett√§vien h√§rveleiden s√§hk√∂nkulutus on suurempi.

Dalmatialais-pulu ;)
Tässä ei ole enää kuin reilu kuukausi, kun talvi on ohi ja on taas kevät. Aika menee
käsittämättömän nopeasti, ja useina päivinä viikosta olen taas kotoa pois suurimman osan päivää. Tänään kävin verotoimistossa maksamassa veroluonteisia maksuja, mutta koskaan ennen en ole siinä paikassa joutunut pidättelemään nauruani. Verotoimistoon oli tullut vuoronumeroautomaatti, ja se on todella ihana ja odotettu, tarpeellinen kapistus. Ei tarvitse käyttää kyynärpäätaktiikkaa eikä mitään muitakaan keinoja, eikä tarvitse kärttyyntyä siitä kun venäläisiä tms tunkee röyhkeästi ohi. Nyt meni jonotus sopuisasti ja yllättävän nopeasti.

Siinä palvelutiskillä asioidessani tunkee vanhaan tapaan vierelle turkkilainen nainen, joka yrittää röyhkeästi päästä ohi, yritää saada palvelua minun vuoronumerollani. Siinä hän päpättää isoon ääneen ja vaativasti, kun on kiire ja vaan pieni asia jne jne. Virkailija hoitaa asiaani tyynen rauhallisesti, ja pyytää naista odottamaan vuoroaan. Nainen singahtaa ensin toiselle luukulle, mutta mies sanoo perään, että eivät ne siellä sinun asiaasi hoida, joudut odottamaan tähän.

Välimeren iltasävyjä
Nainen tulee takaisin, tunkee paperinsa saman tien virkailijalle, ja sanoo ett√§ jos hoidat minun asiani ennen kuin t√§m√§n ulkomaalaisen, niin vien sinut kahville. Mies vastaa vain hymyss√§ suin, ett√§ voidaan me menn√§ kahville joka tapauksessa. Siin√§ he sitten sopivat treffit ja puhuivat asioita varsin suoraan, k√§sitt√§m√§tt√∂m√§n suoraan, samalla kun miesvirkailija hoiti minun maksuasiaani. Ei p√§√§ssyt nainen etuilemaan, mutta nappasi siit√§ itselleen kahviseuralaisen. ūüėā

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.