lauantai 6. tammikuuta 2018

Mitä sinä kunnioitat?

Eilen oli kunnon aallot ja viihdettä rannalla 5.1.2018
Kaiken hulinan ja vilskeen sekä stressin jälkeen on ollut tarpeen rauhoittaa elämää parin päivän ajan. Sen vuoksi blogin kirjoittaminenkin jäi eilen tekemättä. Tänään kävin kuitenkin pitkällä lenkillä, kun olen taas päässyt kuntoilun rytmiin. Sitä ennen ja sen jälkeen en ole tehnyt mitään muuta kuin katsellut erästä telkkarisarjaa oikein pitkän kaavan mukaan, laittanut ruokaa ja syönyt. Oli siis ihan täydellinen vastakohta normaaleille päiville. Olen taas unohtanut jotakin tärkeää, nimittäin itseni. Aiemmin minulla sentään oli se rytmi, että viikonloput ovat aina vapaat, vain itselle varatut, ja arkena on ne menot mitä on. Nyt se rytmi on aika palauttaa taas.

Olen sanonut liian monelle kyllä, se sopii, voin tulla, voin tehdä... Nyt lopun tammikuun ei sitten sovi. On tullut aika rajoittaa sitä miten paljon itse on käytettävissä muiden tarpeisiin, muiden tahtoon ja muiden tavoitteisiin. Kaikella on rajansa, mutta jotkut ovat eksyneet kohtuudesta. Jotkut ovat ahneita, ja käyttävät toisia ihmisiä eri tavoin hyväkseen niin paljon kuin vaan saavat käyttää. Niin paljon kuin on mahdollista. Ahneudella ei ole pohjaa, ei mitään rajoja. Siksi on taas aika ottaa etäisyyttä ja aika ottaa omaa aikaa.

Tämä on Innostus. Innostuin muusta, unohdin tämän.
Onneksi ruotsalainen ystäväni palaa taas Alanyaan. Olen jo pari kolme viikkoa palanut
halusta matkustaa hieman, jonnekin ympäristöön, jonnekin Alanyan ulkopuolelle. On tullut aika saada uusia elämyksiä, uusia kokemuksia ja vaihtelua. BUssilla ja junalla matkustaminen on käsittämättömän halpaa, kuten lentoliputkin tarjousaikoina, joten montaakaan euroa ei tarvitse investoida vaikka matkustaisi maan toiselle laidalle. Vaan se on jo nähty, että yksin en lähde mihinkään puolentoista päivänkään reissulle. Saa liikkua ihan rauhassa ja voi olla vapaammin kun mukana on toinen samanhenkinen matkakumppani.

Alanyan teatterilla oli jotain mielenkiintoista tässä näinä päivinä. Jos olet Alanyassa, niin käypä teatterin sivuilla ja katso valikoimaa. Myös kaupungin sivujen kautta sinne pääsee. Huomenna on kirpparitaisto, kun Swedish Connection ja eräs toinen paikka ottavat yhteen siitä, kumpi vetää enemmän porukkaa. Tässä on myös naiset vastaan idän etnisen ryhmän miehet -asetelma. Ei varmaan voi arvata kumpaa käyn kannattamassa ihan vaan periaatteen vuoksi.

MItä mikin on?
Pari sanaa liikenteestä. Liikennepoliisi toimi tänään aktiivisesti, ja tarvetta oli. Kiitos. Osa
autoilijoista, mopoilijoista yms ajaa kuin hullut, ilman mitään tapoja ja kunnioitusta muita kohtaan. Olen jääräpäisesti ajanut keskustan kaduilla liikenteen seassa fillarilla, sillä jalkakäytävät ja pyörätiet ovat täynnä pysäköityjä autoja ja skoottereita. Entistä nuoremmat lapset kaahailevat skoottereilla, ja sitten jotkut hidastelevat siellä kaiken seassa fillareilla ;) . Liikenne on sekamelska, ja päivittäin siellä kuolee lapsia, nuoria ja aikuisia ihan turhaan. Kunnioittakaa toisianne ja itseänne, ihmisyyttä ja elämää, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.