torstai 22. helmikuuta 2018

Alanyasta päiväreissulle Kyprokselle :))

...en kävellyt ulkona, vain parvekkeella...
Olenpa malttanut pysyä tämänkin päivän neljän seinän sisällä. Wuhuu! Asiaa edesauttoi se, että iltapäivästä kehkeytyi kaunis, aurinkoinen päivä ihan tänne auringonlaskuun saakka. Parvekkeella tarkeni hyvin punastuttaa valkoista nahkaa, kuunnella satakielen laulua naapurin pihapuusta ja tunnustella tuulta kasvoillaan.

Päivän suurimman hymyn aiheutti facen uutisvirrasta silmiini osunut lause
"Vahvimmat ja kauneimmat kukat kasvaa suurimmassa paskakasassa"

Lainaus facebook-kaverin jakamasta tekstistä: 
"kevyet askeleet., ilo, onni, nauru, usko, toivo, luottamus ja rakkaus, päästää irti eikä pakota, elämä on kompromisseja, kaikki liittyy kaikkeen sitä sydämen hyvää., ei elämä ole aina ahdinkoa, sillä vahvimmat ja kauneimmat kukat kasvaa suurimmassa paskakasassa..."
...mitäs sää mun mahaani kaivelet...

Harmi, ettei hän ole julkaissut tekstin alkuperäistä kirjoittajaa. MInäkään en sitä tiedä, en tunnistanut noista riveistä, mutta kunnia hänelle ko riimeistä ja kiitos niiden synnyttämistä hymyistä. Hymy tuli erityiseen tarpeeseen, sillä kissan sivukuvia katsonut tyttäreni kommentoi heti, että kissalla on pentumaha. Joko se on raskaana, sillä on lääkityksistä huolimatta matoja, ummetusta tai maha on vaan valtavan täyteen syöty. 🙈

KOivesta lyhyesti. Toissailtana loppui kärsivällisyys sen märkimisen suhteen, ja lotrasin  Erisanin käsidesiä pitkin haava-aluetta ja lähiympäristöä. Sairaanhoitajien käsistä tiedetään tutkimustietoa, että käsidesi tuhoaa liiankin hyvin taudinaihettajia iholta. Eilen aamulla näytti niin paljon paremmalta, että hain itse sen vetyperoksidin keskustan luottoapteekistani. Eilisen ja tämän päivän vetyperoksidikuohutusten jäljiltä näyttää vielä paremmalta. Vetyperoksidi ikään kuin "poltti"/ arpeutti / kuivatti molemmat hieman avoimina olleet ja kudosnestettä ja vähäistä märkää tihkuttaneet kohdat. Nyt ei tule mitään ulos. Rumasti tuo haava irvistää, ja näyttää vielä karseammalta kun pintaan nousee lähikuukausien aikana sentin paksuinen keloidi, mutta paranee se. SUurimmat riskit näyttäisivät nyt olevan ohi, kun maltan edelleenkin olla toipilaana, tarpeeksi pitkään. 
Girnen satamaa reilu vuosi sitten

Sitten Alanyaan ihastuneille, seikkailijoille sekä kasinoihin hurahtaneille mieluinen uutinen. Linkki lehtiartikkeliin
Toukokuun lopussa avautuu jälleen mahdollisuus matkustaa laivalla suoraan Alanyasta Pohjois-Kyproksen Girneen. Hyvä hyvä :)) . Tällä tavoin voin mielelläni käydä siellä uudestaan ihan vaan vaihtelun vuoksi, paikkoja katsomassa ja vaikka herkuttelemassa, mutta matkustamalla Antalyan tms kautta, ei kiitos. Jospas sitä tänä kesänä jonkun kanssa piipahtaisi Girnessä päivän reissulla. Alkakaahan jo lomalle tulevat tuttavat miettiä tätäkin mahdollisuutta, ja varatkaa nyt ihmeessä pitempi loma kuin vaan viikko. Viikossa ei ehdi uima-allasta pidemmälle ;) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.