lauantai 3. helmikuuta 2018

Ihossa tikkejä enemmän kuin koskaan ennen?

3.2.2018 klo 16.30
Teki mieli lenkille, ja hetken siinä jahkailin että juoksenko vai fillaroinko. Koska kissan läsnäolo aiheuttaa allergiaongelmia ja hengitysvaikeuksia, niin juoksu ei onnistu kunnolla juuri nyt. SIksi valitsin fillarilenkin. Tässä on tulos, tai se, mitä tapahtuu kortisonin haurastuttamalle säären iholle, kun pedaali osuu siihen kaatumisvaiheessa.

Luojan kiitos ranteet eivät murtuneet, sillä niillä otin vastaan yläkehon painon, eikä jalasta katkennut luita, verisuonia tai hermoja. Ainoastaan iho irtosi huomattavan isolta, neliön muotoiselta alueelta. Ihokielekkeen alla on verenpurkaumainen ruhje. HIeman nyt jännäämme tuleeko kiinni ommellun ihon alle vielä suurempaa verenpurkaumaa (jota pitää operoida), tarttuuko ihokieleke kiinni (toivottavasti!), tuleeko tulehdusta vai paraneeko kaikki niin, että saamme tikit pois 10 pv päästä. Päätetään että paranee suunnitellusti. Siististi revennyt haavahan tuo on, vaikkakin kookas ja aikamoisen pöpöannoksen pintaansa saanut.

En sitten muistanut mille antibiooteille olen allerginen. Muistin vaan pari, mutta tiedän, että listalla on kolme muutakin. Nyt katsotaan kumpaan ryhmään, kiellettyihin vai sallittuihin tämä jo nielaisemani kuuluu. Kyllähän se lähitunteina / lähipäivinä näkee tai tuntee, jos kurkunpää turpoaa. Jostain syystä minulla kroppa skippaa yli muut vaihtoehdot, ja menee suoraan kurkunpään turpoamiseen. Mutta tällaista tämä on, elämää.

Ja Adanan matkakin on kohta... uh.


3.2.2018 klo 18 kotiin menossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.