sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Kurkotetaan valoon päin

Elämän monia kerroksia. Alanya, KAle.
Ilta tuli taas lämpimän ja aurinkoisen päivän jälkeen. Ukkoskuuro meni jyristen ja sataen vuoriston päällä, ei laskeutunut meille. Siitä huolimatta olen malttanut olla kuuliaisesti kotona, vaikka kiusaus lähteä rannalle oli tosi suuri. Koipi suorana ja ylhäällä istuskelin parvekkeella tehden yhtä sun toista, mielikuvituksen tasolla. Ajatusten tuulettelua ja energian keruuta, uusien tarinoiden pohtimista ja ajoittain jopa pientä ärsyyntymistä kikattavista ja kameralla osoittelevista naapuriparvekkeen naisvieraista. Ja sitä tavallista eli ruoanlaittoa, haavanhoitoa ja uutisten lukua. Ei siis ihmeempiä.

Huomenna on Maanantai  😍 ja olen luvannut itselleni, että jos maanantaihin asti kestän kotona siivosti ja paikallaan, haavan parasta ajatellen, niin maanantaina voin käydä hammaslääkärissä. Eli Pääsen Ulos. Vaikkakin vain hammaslääkäriin korjauttamaan eilen hajonnutta, isoa takahampaan paikkaa 😰. Karmeakin voi näköjään olla odottamisen arvoista ja kivaa vaihtelua. Kaikkea sitä itsestään oppii.

Valoon päin ne puutkin kurkottaa :))
Tässä on linkki videoon, jossa saksalaismies kuvaa Alanyan uuden köysiradan koko matkan
ylhäältä ala-asemalle asti. Videolla näkyy syyskuisia maisemia. Nyt on kukkaloistot parhaimmillaan monissa puistoissa ja puutarhoissa, erityisesti Atatürk-patsaan luona kaupungintalon viereisessä tulppaanipuistossa. Ja pitkin rantoja ja kaupunkia monissa kukkapenkeissä yms. Tuli vaan mieleen tuosta videosta, kun siinä ei paljon kukkia näkynyt.

Tässä linkki videoon, jossa fillaroija on kuvannut tasaisen kauniisti reittinsä näkymiä Ulakselta koko matkan pitkin Kleopatrarantaa, ihan päästä päähän. Vähänkö houkuttaa fillaroida myöskin tuolla tunnelin tienoilla ja Ulaksella, nyt kun videota katseli... Ja Ulakselta ei ole pitkä matka Konaklin rannassa sijaitsevalle näköala- ja grillauspaikalle.

Elämää päiviin :))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.