sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Uusi esittelyvideo

Alanyan tämän vuoden uusi esittelyvideo on nähtävillä Youtubessa, ja se löytyy tämän linkin takaa. Filmi on virallinen matkailunedistämistuote ja uusi putkahtaa ilmoille lähes joka vuosi / joka toinen vuosi. Valikoimaa on jo paljon ja voi katsella sitä mistä tykkää. Itselleni eräs aiemmista oli suosikki, ja on edelleen. Tämä onkin tarkoitettu hieman eri kohderyhmälle kuin mitä minä olen. 😎

Itselleni joudun repimään huvia tyhjästä. Tuli 1-2 viikkoa lisää kävelykieltoa ja koipi ylhäällä makoilua sekä hevoskuuri-antibiootti auenneen haavan märkivän infektion vuoksi. Ja tarvitsisi löytää vieläpä parantumista edistävä positiivinen asenne. Kaikki mieleen tulevat asenteelliset ilmaisut ovat ihan toista maata, ja aamulla kärähtikin pinna parille ihmiselle ihan täysin, ja kissalle. Mutta kehuja saa meidän sairaalamme. Tuo uusi yliopistollinen keskussairaala oli taas samoilla hoitolinjoilla kuin mitä Suomessa on oltu silloin kun siellä on ollut terveydenhuolto paremmassa jamassa. Näin tänään kaverin jakamana facessa Suomen kannalta surullisen kansainvälisen terveydenhoitopalvelujen vertailutuloksen, mutta en löytänyt sitä uudelleen kun äsken etsin. Tyypillisesti näitä ei Suomessa isosti uutisoida, vaan lakaistaan maton alle. Siitä voisi kuitenkin ottaa oppia ja parantaa, jos tahtoa on. Palaan siihen kun sen näen. Kyllä se vielä jostain löytyy.

Koskapa elinpiirini rajoittuu tällä hetkellä täysin, vain ja ainoastaan asunnon sisäpuoliseen elämään (mahdollisimman vähän läppärillä istuen), sairaalan kirurgiseen päivystykseen ja apteekissa sekä samalla reissulla myös vihannes-/ hedelmäkaupassa käyntiin, niin ei niistä kovin kummoisia päivitysjuttuja revitä. Niin kauan kuin olen jalan haavan kanssa täällä katastrofin rajamailla pysyn kyseisissä kuvioissa tunnollisesti. Nyt on se hetki että on "pakko", tavallaan viimeinen chanssi. Jos ei joka päivä kuulukaan mitään, olen silti mitä todennäköisimmin hengissä. Mitä huonotuulisempana ja tilanteesta ahdistuneempana, tai sairaampana täällä lojun, sitä todennäköisimmin kirjoitusta ei tule. Tänne päivitän kuitenkin Alanyan tulevia tapahtumia, niitä mitä uutisten kautta näen ja kuulen ennen niiden tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.