torstai 15. maaliskuuta 2018

IGA Istanbulin uusi lentoasema

Alanyan rantaa kohti itää katsottuna
Istanbuliin aukeaa tänä vuonna kolmas kansainvälinen ja iso lentoasema, joka käyttää tunnusta IGA. Tällä hetkellä kentästä käytetään nimitystä İstanbul Yeni Havalimanı. Jatkossa näemme sitten minkä nimen kenttä saa käyttöönsä.

Kyseisen kentän esittely- ja opatusvideot sekä paljon havainnekuvia ja muuta hyödyllistä materiaalia löytyy näiltä kahdelta sivulta.

Facebookissa İGA İstanbul Yeni Havalimanı

ja kentän nettisivut http://www.igairport.com/

Mulperimarjat kypsyvät jo tienvarsipensaissakin
Itse olen edelleen liikuntarajoitteinen ainakin seuraavat 2 viikkoa, koska arpi ärtyy tanssitunneista ja (runsaasta) kävelystä liikaa. Joten seuraavat 2 viikkoa tekstit ovat enimmäkseen jonkin itselleni uuden paikan tai asian esittelyitä tms informatiivisia tekstejä. Osa on toki tekstejä kaupungiltakin, sillä en ole enää ihan täysin kotona oloon sidottu. Kun maltan pysyä vielä pienissä kävelymäärissä, ja maltan pysyä pois urheilusta ja tanssista, niin edesautan paranemista. Nyt näyttää jo hyvältä, ja voi suunnitella tulevia menemisiä ja tekemisiä ihan eri tavoin kuin viime viikolla. Ja nyt on sopiva fiilis taas kielten opiskeluun. Turkin kielen opiskelu etenee vähä vähältä, hitaammin kuin alkuvaiheessa, mutta etenee kuitenkin. Sen lisäksi on  aktiivisena työn alla ruotsin kielen kertausta ja unohtuneiden mieleen palauttamista, sekä norjan kielen opiskelua. Kielten opiskelu on kuulemma tehokasta dementian ehkäisyä 😊 .
Energiaa auringosta ja merestä <3

Nautiskelkaahan keväästä ja elämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.