maanantai 12. maaliskuuta 2018

Uusi blogi vaihtelun vuoksi

Olipa joku ihme asetus taas kamerassa päällä...
Monta päivää on vierähtänyt kirjoittamatta. Osin siksi että olen edelleen koipi-toipilas,
infektio jyllää jalan ihon alla, ja osin siksi, että joku influenssan tapainen yritti nousta päälle. No, virus on nyt kukistettu, ihon bakteeria ei. Aamupäivällä kävin terveysasemalla, mutta menin liian myöhään. Labra oli jo kiinni. Huomenna on tarkoitus olla ajoissa paikalla.

Sillä aikaa kun minä happanen kotona ja kärttyynnyn pitkittyvistä ja uusiutuvista infektioista, kannattaa lukea Suomessa asuvan Turkin kurdin blogia. Hän seuraa molempien maiden tilannetta ja uutisointia, ja hän on niitä harvoja, joilla on rohkeutta sanoa mitä hän ajattelee uutisoinneista. Hän myös oikoo virheellisiä uutisia. Olin hämmästynyt monista hänen teksteistään. Tässä on linkki. joka vie turkinuutiset.fi -sivuille.

Lämmin päiväunipaikka
Tanssitreenit aloitan tällä viikolla, kaikesta huolimatta, ja juuri siksi... paitsi, jos lääkäri pistää nyt heti / taas antibioottikuurille. Jos mennään riskillä siihen asti kun labrakokeiden tulokset tulevat, niin ehdin ottaa muutamia tanssiaskeleita mielen piristykseksi. Sain kyllä muutenkin nauraa tänään, sillä kuulin taas valikoituja totuuksia tanssiryhmäämme kuuluvan nuoren miehen suusta. Hän kysyi olenko naimisissa. Kerroin että en ole. No, sinä kun et ole rikas etkä enää nuori tai lapsentekokykyinen, niin sinun pitää ottaa suomalainen mies. Miksi suomalainen, kysyin. No kun täällä kaikki miehet haluavat joko nuoren ja lapsentekokykyisen, tai jos on vanha eikä voi tehdä enää lapsia, niin pitää olla rikas. Eipä tuohon ole paljon lisäämistä. 😁

EIkä tuo päde vain tänne, vaan muuallekin. Mutta ei se nyt kuitenkaan ihan noin ole. SIlti huomaan taas, että yksin asuvana naisena olen monien mielestä valtavirrasta poikkeava, erilainen, jopa kummajainen. Olkoon vaan, ajatelkoon kukin niin kuin ajattelee. Minäkin ajattelen niin kuin itse ajattelen. Joskus tyhmemmin, joskus viisaammin, ja useinmiten siltä väliltä. Ja nautin elämästäni, noin niin kuin pääsääntöisesti. Nyt kärtytyttää tämä toipilaana olon pitkittyminen. Mutta onneksi sain uutta suunniteltavaa. Ensi kesälle turkkilaisten tanssien kurssit ainakin kahdelle paikkakunnalle, Suomessa. Tästä päästään taas siihen iloa tuovaan aiheeseen, eli tanssiin. Cha cha chaa.

Kävin uittamassa jalkoja merivedessä parillakin rannallaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.