lauantai 21. huhtikuuta 2018

Rauhallisen illan yllätysvolina

Rauhallinen perheiden asuma-alue,hiljainen ilta kuten normaalistikin, kunnes alkaa vonkua ja volista... suomeksi. Voihelevatasaatana. Joku on vääntänyt karaokelaitteet isolle, avannut ikkunat ja ovet, ja antanut mikrofonin humalaiselle suomalaiselle miehelle. Koko tienoo raikuu tuota paskaa.

Niin, luulin että se tulee jonkun omasta asunnosta, sillä tällä alueella ei ole ollut mitään ulkokaraokepaskahuussihotellia tätä ennen. Nyt on. Ja asuntojen ja asuma-alueen arvo tippui heti hotellin auettua, ja paljon.

Eli tätä paskaa pitäisi jaksaa kuunnella lokakuun loppuun asti joka ilta. 😡. Nyt nähtäväksi jää loppuuko näitten melu ja lupa kello 23 vai vasta 01. Jos se loppuu kello 01 tai myöhemmin, niin jätän asunnon irtisanomisilmoituksen heti huomenna. Muussa tapauksessa käytän joka ilta joko korvatulppia tai kuulokkeita, kun ei ole kuulosuojaimia. Kännisten volinaa ja karaokeulinaa sekä paskapoppia en ala kuuntelemaan joka ilta. Tuo tulee ärsyttävässä määrin läpi huoneistoon, vaikka sulkee kaikki ovet ja ikkunat ja menee toiselle puolelle asuntoa olevaan vierashuoneeseen.

Kuului yläkerran naapurikin liikehtivän hermostuneesti, kunnes ovet paukkuen lähti ulos. Tällä kulmakunnalla suuttuu enemmän kuin yksi talollinen ihmisiä.
Juuri tällaisten yllätysten takia ei kannata ostaa asuntoa alueelta, joka ei jo ole täynnä asunnoiksi rakennettuja rakennuksia, ja jossa on baareja ja hotelleja. Baarit ja hotellit saavat aikaan aina mm. meluhaittoja. Minä olen onneksi vuokralla, nuo muut suomalaiset ja eurooppalaiset omistavat asuntonsa. Tästä on nyt tosi paha myydä, kun tuo haitta on tiedossa.

Viereisessä luksustaloyhitössä asuvat ovat maksaneet asunnoistaan erityisen paljon, ja heidän parvekkeensa ja pihansa ovat juuri tuonne hotellille päin. Heidän talonsa ylimpiin kerroksiin melu tulee tosi lujaa, pahemmin vielä kuin meille. Hotellin omistaja ei ehkä ole kulmakunnan suosituimpia henkilöitä tämän jälkeen. Karaoke luvanvaraiseksi ja suljettuun tilaan, tai vain laulukokeen läpäisseille ei-humalaisille.

Lisätty myöhemmin:
Luojan kiitos kello 23:40 on normaalin hiljaista. Mökä hiljeni hieman jo yhdentoista jälkeen, mutta loppui äsken. Ehkä tässä selviää vielä tämän kesän yli. Katsotaan nyt miltä lähipäivät kuulostavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.