keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Alanyan auringon alla seepratkin viihtyy

Alanya, Ulas ja ihana niemeke (taas kerran <3 )
On ollut vipinää ja opiskeluprojekteja sen verran paljon, että koneella istuminen on jäänyt tosi vähille. Nyt tilapäisesti tulee muutos tähän, koskapa tällaisen ensikertalaisen aurinkorannikolla kävijän nahka on palanut niin pahoin, ettei tarvitse näyttäytyä ulkona, auringossa moneen päivään. Jollei kuva puna-valkoisille seepraraidoille palaneesta, pehmeän pulleasta mahanahasta 🙈 olisi niin nolo ja epäesteettinen, jakaisin sen tänne.

No, palovamma-alue on päästä varpaisiin, ja niin turpea, kuuma, kipeä ja voimakkaan punainen että meni sitten kortisonia sekä suun kautta että iholle, perusvoiteen päälle. Juuri viime viikolla kaappia siivotessa totesin, että 1,5 isoa tuubia kortisonivoidetta vanhenee kohta. Ei vanhene enää. 1/2 tuubia per kertavoitelu. Katselin myös vaatekaapissa olevaa mustaa, pehmeää ja löydää neulemekkoa jo aiemmin, ja mietin josko antaisin senkin vaatekeräykseen. Ehei, on oikein hyvä ja tarpeellinen vähintään kerran vuodessa, joka kesäisen tyhmyyden yllättäessä. Yllättää ihan niin kuin talvi SUomessa autoilijat joka vuosi. Kello 12-16 EI kannata mennä rannalle. Ei, vaikka ystävät lomansa alkupäivänä välttämättä juuri tuon ajan haluavat ottaa aurinkoa. UV-säteily on pahin juuri silloin.
Kännykuva Balıkcılar Lokalı ravintolasta Kalelle

Kun on tarpeeksi kova motivaatio, niin jaksaa keskittyä tuntikausia ja päiväkausia
motivaation kohteeseen, arvokkaaksi kokemaansa asiaan. Tuloksena on läpäisty ruotsinkielen tentti sairaala- ja hoitotyönsanastolla. Se on ensimmäinen etappi matkalla, josta tulee hyvin mielenkiintoinen. Ja tuon matkan päässä on tanssi- ja kielikoulun avaaminen. Monta pientä välitavoitetta ja askelmaa on jo takana. Ne vaikeimmat osuudet ovat jo takana. Vaikka edessä on vielä kolme haastetta, ovat ne aiempia helpompia. Elämä on 😍 . Tällä viikolla, kun tänne on kokoontuneena kolme lavatanssin ammattilaista, on tiedossa sekä omat tanssitreenit että ainakin pari paikallista lattaritanssi-iltaa. Jos ei kukaan hae, niin aina voi tanssia keskenään. Ja onnistuu meiltä vienti myös kahdella kädellä, eli tanssitaan salsat ja cha chat kolmikkona, jos siltä tuntuu

Kännykuva Balıkcılar Lokalı ravintolasta itään
Elämä yllätti tänään "harmaahiuksisesti". Minun oli tarkoitus mennä hieman aiemmin
keskustaan, mutta bussi oli myöhässä, ja se hiukan harmitti, sillä tulin myöhässä sovitulle tapaamispaikalle. Siinä taisi olla kuitenkin kohtalon sormi pelissä. DoyDoyn edestä Atatürk-patsaalle päin mennessä keskellä pientä risteystä eräs työvaatteinen mies pysäyttää minut, siihen keskelle risteystä. "Hei, enkö minä tunnekin sinut? Emmekö olekin tavanneet aikaisemmin?"

Ajattelin, että taas näitä yrittäjiä, mutta joku miehen kasvoissa ja erittäin lempeissä silmissä kutkutti muistin sopukoita, ja sanoi Kyllä, ennen kuin edes tajusin. Kyllä, olemme tavanneet... Kukahan sinä sitten oikein olet, raksuttaa ajatukset samalla kun mies puhuu (engantia). Sitten hän kysyy, että eikös minulla ole tyttö ja poika, ja kertoo pari yksityiskohtaa. Sanoo sitten, ettei ole tehnyt valokuvaajan töitä enää kolmeen vuoteen, vaan on nyt XX -työssä. Ahaa-elämyksen lamppu syttyy. Fatih. Valokuvaaja Prince-hotellista touko-kesäkuulta 2011.

Kännykuva, kaverit vielä rannalla :D
"Ai, sinä muistat minun nimenikin. Silloin tapahtui väärinymmärrys, jonka olen halunnut korjata, mutta en saanut sinua mitenkään kiinni." Mies oli yhtä hymyä, ja puhetta olisi jatkunut vaikka kuinka kauan. Fatih oli todella kauniskasvoinen mies silloin. Kiiltokuvapoika. En olisi tunnistanut häntä ellei hän olisi puhutellut. Ihmettelen että tunnisti minut vaikka on nähnyt viimeksi seitsemän vuotta sitten. Hän on nyt täysin harmaantunut, ja komea mies. Ihan pitää vuosia laskea että osaan suhteuttaa muutoksen kokonaisuuteen. Edelleen hänessä näkyy kamppailulajiharrastus ja tanssi, lihaksissa ja liikkumisessa. Hiukan kyllä tunsin itseni vanhaksi... mutta se ajatus meni äkkiä ohi 😄.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.