maanantai 11. kesäkuuta 2018

Mihin loma jäi?

Juu, lupasin palata huomenna asiaan, kuvien kera. Eh. Ei ole kuvia eikä huominen, mutta palasin kirjoittamaan silti...

Äsken mietin, että onko tullut haukattua liian iso palanen. 2 päivää on aikaa rakentaa ja oppia ulkoa 12 biisin dancefit-koreografiat. On 1 viikko aikaa oppia ulkoa 2 tunnin senioritanssin istuma- ja liikkuvien tanssien koreografiat, ja suunnitella muutama uusi. Saattaa olla että aikaa onkin vain 2-3 pv, jos jo loppuviikolle putkahtaa muihin töihin lähtö. Siellä reissun päällä B2C ja B2B-myynnissä ei ehdi muuta kuin nukkua yöt jossain. Mutta kaikki on auki, ihan levällään. Saman aikaisesti pitäisi olla toisella paikkakunnalla penkomassa varaston uumenista juuri sitä laatikkoa, johon on mahdollisesti talletettu vanhoja työtodistuksia ja muita virallisia papereita. Juu ei.

Suomeen tulo sai taas aikaan helvetillisen stressin. Pitää, täytyy, on pakko, pian, odota, jonota, toimita heti, selvitä, lähetä todistus, kiire, ole käytettävissä, ehdottomasti, voi '''''.

No, lavatansseissa oli hyvä tunnelma ja paljon sellaisia sukulaisia ja entisiä työkavereita, joita en ole nähnyt 20een vuoteen. Ja siellä ei ollut tanssittajamiehiä kuin 3, ja pari miljoonaa hyttystä seuralaisina. Lavalle tulleet miehet olivat lähes poikkeuksetta osana keskenään tanssivia pariskuntia, eli eihän niistä kolmesta miehestä riitä kymmenille naisille. Lähes koko illan tanssimme naispareilla valssit, fuskut, rumbat, lavarockit yms. ja herätimme jonkun verran pahennusta vanhoillisimmissa ihmisissä. Vaan hauskaa oli tanssia pitkästä aikaa. Tiistaina suuntana on naistentanssit, joissa on yleensä ollut tungosta ja paljon haettavia miehiä. Keskiviikkona on dancefittiä jne. Kuntoilu on nyt siis tanssin muodossa.

Kamera on jossain. En ole nähnyt sitä Alanyan jälkeen, mutta tiedän että se oli ainakin lähtiessä matkatavaroissa. Ehkä jonain kauniina päivänä tulee myös kuvattua jotakin uutta täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli kommenttisi ei sisällä vihapuhetta, se julkaistaan tarkastamisen jälkeen.